KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkaslar WJ aracimdaki orjinal radyo/cd calarimi Pioneer ile degistirecegim.acaba direksiyonun arkasindaki ses ve kanal dugmeleri yeni takilacak cd calara kumanda eder mi?
bence etmez ama iyi bir ustadan fikir almak faydalı olabilir.daha önce taktıracağın typ ekranlı olursa sürtme ihtimali oluyormuş tam uyum vermiye bilir montaj sırasında
merhaba, benim WJ'mde kanal bulamama sorunu var.Bugün arıza tesbiti için söktürdüm.Bana başka cd çalar önerdiler.(Alpina marka) Uyum sağlarmı siteme diye sordum, uyum sağlayacağını söylediler.Arıza belli olunca karar vermem gerekecek.
Atila, Eğer tamiri mümkün olmuyorsa orjinal radyo teyplerimizi yeni sistemlerle birlikte çalışacak şekilde adapte etmek pek mümkün olmuyor. Bizim araçlardaki infinity gold amplifikatörlerin çıkış dirençleri 2 ohm. Ancak, güçlerini bilemiyoruz. Yeni taktıracağınız sistemin de orjinal amfiye uyum sağlaması biraz zor olur. Her bir speaker için 2 ohmu sağlamayı ancak 4 ohmluk iki aynı güce sahip speakerı paralel bağlayarak sağlayabiliyoruz. Bu işlemde kapı içlerinde montaj zorluğu olur diye düşünüyorum. Bu yüzden ya, sistem komple değişecek, ya da çıkma radyo teyp alınacaktır.
Sonradan takilan teyplere direksiyonun arkasindaki butonlar teybe kumanda etmiyor. Bi efsaneye gore ara adaptor varmis, o zaman kumanda edermis ama onu arayip bulacagima bi zahmet elimi uzatip kendim kumanda ederim ;D
Arkadaslar,
Ebnim en basımdan gecen olayı pek cok arkadas biliyor, burada da tekrar hatırlatmak istedim.
Bende ebay veya benzeri yerden düzgün çıkma bulabileceğinize inanıyorsanız, alın
üzerine kargo ücreti ve 45 € bandrol ücreti eklediğinizde çözüm sizi tatmin ediyor ise gümrük açısından problem olmuyor.
Bilgilerinize,
Selamlar,
Benim yeni aldığım WJ'min radyosu kanal bulamıyordu konuyu sitede paylaştık, bir çok arkadaş biliyor.Araştırmalarımdan sonra aynı model orjinal,ikinci el çıkma bir radyo cd çalar buldum, bugün yerine taktırdım.Çok güzel oldu, bence orjinalinden şaşmamak lazım.
Arkadaslar,
Ebnim en basımdan gecen olayı pek cok arkadas biliyor, burada da tekrar hatırlatmak istedim.
Bende ebay veya benzeri yerden düzgün çıkma bulabileceğinize inanıyorsanız, alın
üzerine kargo ücreti ve 45 € bandrol ücreti eklediğinizde çözüm sizi tatmin ediyor ise gümrük açısından problem olmuyor.
Bilgilerinize,
Selamlar,
Atilla Bey,
Sağolun. Tesekkurler.
Radyoyu benim araca takamadan, benim kızı bazı özel sebeplerden dolayı elden çıkarmak durumunda kaldım.
Hali ile de radyo -cd player elimde kaldı.
Bakalım, yarın öbür gün ne gosterir, belki gene ihtiyac duyarım. Simdilik ofiste rafta kutusu içinde duruyor
Ben ona bakıyorum, radyo bana bakıyor.
Atilla Bey,
Sağolun. Tesekkurler.
Radyoyu benim araca takamadan, benim kızı bazı özel sebeplerden dolayı elden çıkarmak durumunda kaldım.
Hali ile de radyo -cd player elimde kaldı.
Bakalım, yarın öbür gün ne gosterir, belki gene ihtiyac duyarım. Simdilik ofiste rafta kutusu içinde duruyor
Ben ona bakıyorum, radyo bana bakıyor.