WJ Orjinal CD çalar degisimi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ucheniy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,507

ucheniy

Ana Kamp
Yer
Istanbul
Arkaslar WJ aracimdaki orjinal radyo/cd calarimi Pioneer ile degistirecegim.acaba direksiyonun arkasindaki ses ve kanal dugmeleri yeni takilacak cd calara kumanda eder mi?

Etiketler
Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi.

bence etmez ama iyi bir ustadan fikir almak faydalı olabilir.daha önce taktıracağın typ ekranlı olursa sürtme ihtimali oluyormuş tam uyum vermiye bilir montaj sırasında

merhaba, benim WJ'mde kanal bulamama sorunu var.Bugün arıza tesbiti için söktürdüm.Bana başka cd çalar önerdiler.(Alpina marka) Uyum sağlarmı siteme diye sordum, uyum sağlayacağını söylediler.Arıza belli olunca karar vermem gerekecek.

Selamlar.

Atila, Eğer tamiri mümkün olmuyorsa orjinal radyo teyplerimizi yeni sistemlerle birlikte çalışacak şekilde adapte etmek pek mümkün olmuyor. Bizim araçlardaki infinity gold amplifikatörlerin çıkış dirençleri 2 ohm. Ancak, güçlerini bilemiyoruz. Yeni taktıracağınız sistemin de orjinal amfiye uyum sağlaması biraz zor olur. Her bir speaker için 2 ohmu sağlamayı ancak 4 ohmluk iki aynı güce sahip speakerı paralel bağlayarak sağlayabiliyoruz. Bu işlemde kapı içlerinde montaj zorluğu olur diye düşünüyorum. Bu yüzden ya, sistem komple değişecek, ya da çıkma radyo teyp alınacaktır.

Kolay gelsin,

Merhaba arkadaslar

Sonradan takilan teyplere direksiyonun arkasindaki butonlar teybe kumanda etmiyor. Bi efsaneye gore ara adaptor varmis, o zaman kumanda edermis ama onu arayip bulacagima bi zahmet elimi uzatip kendim kumanda ederim ;D

Arkadaslar,
Ebnim en basımdan gecen olayı pek cok arkadas biliyor, burada da tekrar hatırlatmak istedim.
Bende ebay veya benzeri yerden düzgün çıkma bulabileceğinize inanıyorsanız, alın
üzerine kargo ücreti ve 45 € bandrol ücreti eklediğinizde çözüm sizi tatmin ediyor ise gümrük açısından problem olmuyor.
Bilgilerinize,
Selamlar,

Burak

Merhaba,

Benim yeni aldığım WJ'min radyosu kanal bulamıyordu konuyu sitede paylaştık, bir çok arkadaş biliyor.Araştırmalarımdan sonra aynı model orjinal,ikinci el çıkma bir radyo cd çalar buldum, bugün yerine taktırdım.Çok güzel oldu, bence orjinalinden şaşmamak lazım.

Selamlar.

barbecue' Alıntı:
Arkadaslar,
Ebnim en basımdan gecen olayı pek cok arkadas biliyor, burada da tekrar hatırlatmak istedim.
Bende ebay veya benzeri yerden düzgün çıkma bulabileceğinize inanıyorsanız, alın
üzerine kargo ücreti ve 45 € bandrol ücreti eklediğinizde çözüm sizi tatmin ediyor ise gümrük açısından problem olmuyor.
Bilgilerinize,
Selamlar,

Burak

Burak bey iyi günlerde güle güle kullanın.Benim radyoyu tamir edemediler, arızalı entegreyi bulamadık.
Selamlar.

Yeni satınaldığın orjinal radyo teybini iyi günlerde ailece keyifle bol çamurlu off-road gezşlerinde kullanmanınızı dilerim.

Selamlar,

atikbey' Alıntı:
Burak bey iyi günlerde güle güle kullanın.Benim radyoyu tamir edemediler, arızalı entegreyi bulamadık.
Selamlar.

Atilla Bey,
Sağolun. Tesekkurler.
Radyoyu benim araca takamadan, benim kızı bazı özel sebeplerden dolayı elden çıkarmak durumunda kaldım.
Hali ile de radyo -cd player elimde kaldı.
Bakalım, yarın öbür gün ne gosterir, belki gene ihtiyac duyarım. Simdilik ofiste rafta kutusu içinde duruyor:smiley:
Ben ona bakıyorum, radyo bana bakıyor.

Selamlar,

Burak

Zakof' Alıntı:
Yeni satınaldığın orjinal radyo teybini iyi günlerde ailece keyifle bol çamurlu off-road gezşlerinde kullanmanınızı dilerim.

Selamlar,

Teşekkür ederim.Bu sıralar güneşli günlerde kullanacak gibiyiz.

Selamlar.

barbecue' Alıntı:
Atilla Bey,
Sağolun. Tesekkurler.
Radyoyu benim araca takamadan, benim kızı bazı özel sebeplerden dolayı elden çıkarmak durumunda kaldım.
Hali ile de radyo -cd player elimde kaldı.
Bakalım, yarın öbür gün ne gosterir, belki gene ihtiyac duyarım. Simdilik ofiste rafta kutusu içinde duruyor:smiley:
Ben ona bakıyorum, radyo bana bakıyor.

Selamlar,

Burak

Sağlık olsun daha iyisi olur inşallah.

Selamlar.

Atilla Bey,
Tesekkurler...
Insallah d,yelim, hepimiz için hayırlısı ne ise o şekilde olsun.
Selamlar, saygılar

Burak

atikbey' Alıntı:
Teşekkür ederim.Bu sıralar güneşli günlerde kullanacak gibiyiz.

Selamlar.

Güneşli günlerde off-road gezilerinde görüşmek üzere o zaman.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR