WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atikbey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,621
Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

34 STE 1961' Alıntı:
Sanıyorum bu bilgiler benim arabam için (2000 4.7 Grand Cherokee Limited) yanlış.
Eğer yayın varsa, radyo "xxx.xx" tüm FM frekanslarını alıyor.
Tek çift ayrımı yapmıyor.

Tayfun Bey,
Bu durumda sizin aracınız Avrupa için üretilen modellerden olabilir.
Selamlar, saygılar,

Burak Dirican

Etiketler

burak bey haklısınız ..amerikaya üretilen araçların radyo frekansı tek rakamlı gidiyor.

atikbey' Alıntı:
Sizlerle paylaşacağımı söylemiştim.Bugün radyomu söktürdüm, (Mesut elektronik)
ancak sonuç yarın belli olacak, antende sorun yok, tuner arızası olabilir dediler.

selamlar.

Radyomu tamir edemediler.Ankara dışında başka bir tamirciye gönderdim.Sonucu bekleyeceğim.

atikbey' Alıntı:
Radyomu tamir edemediler.Ankara dışında başka bir tamirciye gönderdim.Sonucu bekleyeceğim.

Atilla Bey,
Bende de aynı durum vardı ama benimki de olmadı. En sonunda e bay dan ikinci el bakımlı bir radyo siparişi verdim. 62 USD nakliyesi 53 USD
18.02 de Chicago'dan yola çıktı. Bakalım burada nasıl gümrükten geçecek. Tek sıkıntım bandrol konusu, onun haricinde problem olacağını düşünmüyorum.
Saygılar,

Burak Dirican

burak bey ebayda güzel ürünler var ama dediğin gibi gümrük olayı işte kafa karıştırıyor sonucu bende mrk ettim paylaşırsan sevinirim

Burak bey,
radyom ile uğraşılıyor.Bugün iki entegre aradım ama bulamadım.Sizin sipariş problemsiz olur inşallah.Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar,

Heycan maximumda bende bekliyorum.
Kargo Takip numarasına göre paket bugun Istanbul'a inmiş görünüyor, bakalım ne zaman elime geçecek veya beni merkez postahaneden çağıracaklar

Selamlar,
Burak

barbecue' Alıntı:
Heycan maximumda bende bekliyorum.
Kargo Takip numarasına göre paket bugun Istanbul'a inmiş görünüyor, bakalım ne zaman elime geçecek veya beni merkez postahaneden çağıracaklar

Selamlar,
Burak
Burak bey radyo ulaştımı? aldınızmı?

Hayır bende hergün takip ediyorum.
22.Subat'ta Istanbul'a inmis bilgisi var, onun haricinde baska bir bilgi yok.
Muhtemelen, sesli düsünürsek, pakey once Istanbul'a oradan da Ankara Merkez postahaneye gelecek. Sonra ebelenecegi icin bana davet gelecek vs vs.
Herhalde onumuzdeki hafta ortasinda bir bilgi gelir diye bekliyorum.
Ancak konumuzla ilgili değil ama zamanlama acisindan fikir verebilir, aynı gün sipariş verdiğim ve radyodan bir gün once kargolanan koltuk ayar koluda daha bana ulamadi. Onun satınalma degeri cok cok daha dusuktü.
Beklemeye devam.
Urunler elime ulasinca veya bir bilgi gelince mutlaka sizler ile paylasacağim.

Selamlar, saygılar

Burak

Radyodan bir gun once sipariş verdiğim koltuk ayar kolları şimdi geldi.
Radyondan daha ses seda yok.

Burak hocam umarım sorunsuz alabilirsiniz . Eğer takılır ise 2010 yılı için bir defaya mahsus alınmak üzere konan bir vergi var . Oto radyonuz kasetçalar ise 35 Cd çalar ise 45 Avro gibi bir rakam sizden talep edeceklerdir . :-\

Hocam,
Cok aksi olmak istemiyorum ama, derlerseki 45 € Vergi ver, alın cihaz sizin olsun derim, ben cihazin kendisize 62 $ verdim. Vergisi neredeyse cihazın kendi bedeli kadar...
Umarım boyle bir durum ile karşılaşmam.

Selamlar,

Burak

Umarım sorunsuz geçer . Aralık ayında bu şekilde bir harç kondu hertür TV ve Radyo alıcısı için .

Bu arada bazen İstanbul Pimden sonra uzun süre haber çıkmayıp Ankara Pim e gelmiş beklerken bulduğum paketlerimde oldu . Haber çıkmazsa Bölge postanenizle ve Ankara pimle bir irtibat kurabilirsiniz .

Baris Hocam,
Bilgilendirme için teşekkürler.
USPS'İn tracking number ile Ankara Posta İşletmesi cevap verebiliyo rmu?
Yoksa gonderici ismi, nereden gonderildiği gibi bilgiler isteniyor mu?

Selamlar,
Burak

ptt.gov.tr nin kayıtlı posta takibinde USPS nin verdiği numara ile takip yapabiliyor olamanız gerekli denediniz mi hocam ?

Hocam,
ptt nin web sitesi bu işlemi yapmıyor veya ben yapamadım naçizane...
Ayrica PTT nin web sitesinden iletişim adresinden bir telefon buldum orayı aradım, oradan başka bir telefona yonlendirilldim,
yonlendirildiğim telefon işe evlere şenlik, çalıyor, çalıyor ve hala çalıyor, sanki sonra biri "bizi neden rahatsız ediyorsun der gibi, telefonu açıp kapıyor"...
Malesef burası böyle...
Selamlar,

Burak