Woman Drivers

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,301
Ynt: Woman Drivers

Bende, ayıp ama 8 martın hatrına bir gün olsun hanımların bu kadar üstüne gitmeyelim arkadaşlar

Etiketler

erthem' Alıntı:
Yok Canım kadın park yaptıgında farketsinler die arabaya baba monte ettirmiş. sizde hemen gülüyorsunuz. akkıllıca bır fıkır
baba benzetmesi süper olmuş, tebrik ederim :D kadıncağız çalınmasın diye arabayı babaya sabitlemiş...

373878.jpg

benim bir arkadasim anlatti bizzat hadisenin gectigi aractaymis.

efm sofor bayan arkadas gece birden onune kasis cikinca var gucuyle kornaya asilmis!! :D :D :D cok gulmustum...

Tepki Çok Güzel. Biz Küfür Ediyoruz. Arkadaş Kornaya Basmışş ;D ;D ;D

Peki kasisin tepkisi ne olmuş? ;D ;D ;D ;D

Bu arada demek hatun kişilerin bu korna sevdasını anlamak için boşuna kasıyormuşum kendimi ;D Üç şeritli yolun en sağ şeridine yavaş yavaş giriş yapıyorum, en soldan ağır ağır gelen hanımefendi şürücü üçyüz metre öteden kornaya asıla asıla geliyor... Ben de bir hata yaptım sanıp aniden en sağa çekip duruyorum, hanımefendi sürücü el kol hareketleri yaparak geçiyor... Miyopluk var herhal deyip devam ediyorum ;D

yol' Alıntı:
Peki kasisin tepkisi ne olmuş? ;D ;D ;D ;D

Bu arada demek hatun kişilerin bu korna sevdasını anlamak için boşuna kasıyormuşum kendimi ;D Üç şeritli yolun en sağ şeridine yavaş yavaş giriş yapıyorum, en soldan ağır ağır gelen hanımefendi şürücü üçyüz metre öteden kornaya asıla asıla geliyor... Ben de bir hata yaptım sanıp aniden en sağa çekip duruyorum, hanımefendi sürücü el kol hareketleri yaparak geçiyor... Miyopluk var herhal deyip devam ediyorum ;D

oyle deme hatun kisi sena cok buyuk onem vermis, gozunde buyutmus... takdir etmelisin! :D

bir minibusun uzerinde "agir vasita" yaziyordu altinda da ufak bir not. girdim dibine baktim ufak harflerle "bizim de bir agirligimiz vardir bu alemde" yaziyordu. :D komikti.

bir de konyada bir kamyonda acayip guzel bir camurluk yazisi: "ilisme yorgunum!" :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR