Ynt: Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi
ercan bey bende profilimde yazıyorum kanunların bana verdiği amatör telsiz kodumu.mesajımı yazdığım yerin yani sizin okuduğunuz yerin ,en altında bir çizgi var orada yazıyor TB5BAA diye ,bunu neden saklıyayımki.ayrıca QTH bilgimde var.
bu cihazı tanımıyorsunuz az bir elektronik bilgisi olan kişi bile wouxun cihazı tamir edebiliyor.ben kendimden örnek vereyim ,bende wouxun el cihazı var.en çok arıza yapan kısmı ,şarz cihazının transistörü arızalandı, arızayı cihazı açıp kendim bulabildim ve değiştirdim.elektroniği amatör olduktan sonra öğrendim.
ben cihazımı 180 tl ye aldım. yurt dışından herkez bu cihazı getirtebiliyor,yasal yollardan faturası kesilmiş biçimde 409shop dan.gidip 600-700 tl ye yaesu veya kenwood veya icom alacaksın 2. el olarak söylüyorum, en basit arızada servise nekadar ödeyecek maddi imkansızlık yaşayan arkadaş?
bir insanın kendi telsizini yapmasını sağlıyacak kadar ucuz vede basit olması bence insanları rahatsız etmemeli.aksine bu sektörü yıllarca sömüren 3 büyükleri biraz daha ucuza telsiz satmaya zorlayacağını düşünerek,maddi imkansızlıkları olan arkadaşlarımız için sevinmeliyiz.