Wouxun KG-UVD1P arızası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,311

mah

Yeni Üye
telsizden anons edebiliyorum ama cevap alamıyorum sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler..elimdeki telsiz Wouxun KG-UVD1P ..Amatör telsizcilikte çok yeniyim yardımcı olursanız çok sevinecem..

Etiketler

Ynt: Wouxun KG-UVD1P arızası

teşekkürler ilginiz için ..
kapalı olan herşeyi açtım o söylediğiniz şey menünün kaçıncı sayfasında ..

teşekkürler 2 menüyü açtım 1 dem beşe kadar seviye var sıfır mı olcak..

sizden ricam menüdeki ayarlarınızı yazabilirmisiniz karşılaştırayım..göndermeyi açtın sizin dediğiniz gbi 2.menüde yardım olursanız..

sizden ricam menüdeki ayarlarınızı yazabilirmisiniz karşılaştırayım..göndermeyi açtın sizin dediğiniz gbi 2.menüde yardım olursanız..

1-step 6.25
2-sQl-le 3
3-save on
4-txp hıgh
5-roger off
6-tot 60
7-vox off
8-wn wıde
9-voıce off
10-toa 5
11-beep on
12-ponmsg
13-bcl off
14-autolk off
15- r-ctc off
16- t-ctc
17- r-dcs off
18- t-dcs off
19-sc-rev to
20-pf1
21-pf2
22-ch-mdf
23-abr on
24-offset
25-sft-d -
26-second off
27-chname
28-men-ch
29-del-ch
30-reset vfo
31-sos-ch ch-b
32-scn cd ctcss

bendeki sıralama böyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR