wv t5 amblemini değiştirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozkanyildiz24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,185

ozkanyildiz24

Ana Kamp
Web
www.tumasreklam.com
benim wv t5 aracım var ve ben aracımım önundeki ve arkasındakı amblemleri söküp yerine kendimin yapacağı bi amblem veya siz gezenbilir sakinlerinin bilgisini alarak birşey yapmak istiyorum.
Vw_logo.jpg

yardım edermisiniz. ???

Etiketler

Ynt: wv t5 amblemini değiştirme

zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama ben sağ alt köşedekini beğendim,şimdiden kolay gelsin ,elinizdeki armayı (araçtan söktükten sonra) madalya,kupa,yazı tabelaları ve benzeri ürünler yapan firmalardan birine götürürseniz istediğiniz model,renkte yaparlar.,
daha kolay olur bence,tabi sizin neler yapabileceğinizi bilmediğimden yaptırın dedim ,sonucu bizede fotograflarınız ile gösterin..

[attachment=1]
Özkan bey sen uygula araca tak resimlerini buraya yükle görelim ve bir çalışmada benim için yap armanın içine 2 adet KK yerleştir bakalım nasıl olucak.
Başarılar....

SON KARAR SENİN.jpg

işallah becere bilirim söz yapabilirsem sizede bir çalışma yapıp gönderirim alakanız için teşekkürler
şunuda dikkate almanızı istiyorum mavi olan kısım zemin beyaz olan kısım ise kabartma olarak düşünürseniz logo daha iyi kavranır diye düşünüyorum.
tam görsellik için 3d çalışma yapıp göndereceğim ama önce logo yu tam olarak nasıl bir şekil yapacağıma karar vermem lazım

Untitled - 6.jpg

Evet aynen öyle olsun,olsunki mavi sanıyorum boya ile yapılacak ve çukurda kalacak bu sebeblede boyası çizilmez veya korumalı kalır.kabarık kalan beyaz kısım ise bilmiyorum nasıl neyden yapacaksınız ama şayet alüminyum ise kabarık kısım nikel gibi parlak olmalı parlatılmalı diye düşünüyorum. Y harfi ile çerçeve yani mavi olacak olan yerlerin aralıkları eşit olmalı.
Özkancım hayırlı olsun kolay gelsin.

logo çalışması bitmiştir
ön pa[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]njuru sökmenizi tavsiye etmem çunku logoyla birleşik ben kesmek zorunda kaldım

Görüntü0038.jpg

Görüntü0037.jpg

Görüntü0039.jpg

Görüntü0040.jpg

Görüntü0041.jpg

ustadım amblem calışman guzel olmus ama panjurdada bır degısıkoık yapsaydın kendı fıkrımdır taıkı daha guzel olurdu. selamlar

Özkan kardeşim ellerine sağlık güzel yapmışsınız ayrıca içinin siyah olması daha iyi olmuş.
Nasıl 174 beygirle aran ne zamandan beri kullanıyorsun.üstelik kısa saşe,masrafları ve yakııtı nasıl,model nedir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.