Duster benim ilk arabam, ilk oluşundan mıdır yoksa gerçekten güzel oluşundan mıdır bilinmez, aracımdan çok memnunum,tavsiye ederim gerçekten, hiç bir eksiğini sorunun görmedim. Dağ yolları köy yolları hele şehir yolları için ki, neden şehir yolları, dağlarda tepelerde temkinli gidiyorsunuz şurda çukur olur burda çukur olabilir diye ama şehirde öyle değil, karşınıza kocaman bir tümsek çıkabiliyor yada kocaman bir çukur girdiğiniz yolun tipini bilmeden araç sürüyorsunuz bu durum sonucunda aracın yüksek olması, karter problemlerini ortadan kaldırıyor..4x4 'ü bi kaç kez kullandım tarlada, (yeni sulanmış domates tarlasında) + çeki demirine bağlamış olduğum tankerlerde zeytin ağaçlarını sulamıştım yeni sürülmüş tarlamızda.. Babamda 50 yaşında bu araç için "ömürlük araç" çok sıkılırsan kendine yeni araç alıp bunu bana bırakırsın diyor bu beni ölene kadar götürür..
Yakın arkadaşım bu aracı almamı istememiş, aldıktan sonrada beğenmiyorum hiç filan diyordu, hatta bari bunu alacağına gidip cherry alsaydın filan diyordu, tabi ben takmıyordum ama zaman geçtikçe arabayla beraber zaman geçirdikçe, kendiside bir tane duster alma taraftarı oldu, yakındır benim araca otoparka kardes duster geliyor
)