KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle herkese merhaba...
yaklaşık bir ay kadar önce uzun zamandır hayal ettiğim (ettiğim diyorum çünkü eşim biraz çekiniyordu) motokaravana kavuştuk.
ilk ailece gezimize gezenbilir üyeleriyle geçtiğimiz ay kefken kampında mini bir kamp yaparak başlamış olduk.
bu sitede (http://eyvahkocamkaravanaldi.com) eşimin kadın gözüyle karavan kültürüne adım atışını okuyacaksınız...
karavan almayı düşleyenlerin önündeki maddiyattan da büyük bir engel olan hanımlarının bu işe olumsuz bakmasını engellemektir amacımız...
sevgilerimizle.
gamze & şahin asıltürkmen
Seçtiğiniz başlık beni çok meraklandırdı ve şu anda yapmam gereken işim olduğu halde okumaya devam ettim. Duyguların, yaşananların böyle samimi bir dille anlatılması çok güzel. Anlattıklarınız ve anlatımınızla forumu zenginleştirdiniz.
Karavanınız hayırlı olsun. Güzel ve neşeli geziler dilerim.
Bundan 10 yıl önce Hanımıma 21 soru sordum ,hepsine evet dedi.22. soruyu sordum hayır dedi.Oysa 22. soruda "Benimle evlenir misin? demiştim.Şu anda O bayanla Türkiye turundayım.Tura çıkalı henüz 35 gün oldu.Yiğitlik,hayırları evet yapabilmekte.Hazır reçete olmaz.Sevgilerle.
Allah mutlu etsin Adil bey. Maalesef bazı kadınlar yeniliklere kapalı oluyor. Yeniliklere alıştırmak zor oluyor. Ben de bunu yaşayanlardanım. Darısı başıma artık
Sizleri ve yazınızı çok samimi buldum,tebrik ve teşekkürler.
Buluşmalarımızdaki gözlemlerinizi hep merakla bekliyor olacağız, eksiklerimizi yada şöylede olsaydı diyebileceğiniz
tüm konularıda bizlerle paylaşırsanız kendimizi yenileme/geliştirme adına yararlı olur.
öncelikle herkese merhaba...
yaklaşık bir ay kadar önce uzun zamandır hayal ettiğim (ettiğim diyorum çünkü eşim biraz çekiniyordu) motokaravana kavuştuk.
ilk ailece gezimize gezenbilir üyeleriyle geçtiğimiz ay kefken kampında mini bir kamp yaparak başlamış olduk.
bu sitede (http://eyvahkocamkaravanaldi.com) eşimin kadın gözüyle karavan kültürüne adım atışını okuyacaksınız...
karavan almayı düşleyenlerin önündeki maddiyattan da büyük bir engel olan hanımlarının bu işe olumsuz bakmasını engellemektir amacımız...
sevgilerimizle.
gamze & şahin asıltürkmen
Hayırlı olsun karavan ve karavan dünyanız.Müthiş bir anlatış! Bir öğretmen emeklisi olarak "kıskanmadım" dersem yalan olur.Sevgiler bizden. Meryem ve Adil.
İlk yazı deneyimime bu kadar içten yaklaştığınız için çok teşekkür ederim. Çıktığımız yolculukları ve karavanı tanıyışımızı basit bir dille anlatmak istedim. Olumlu yorumlarınız sayesinde, 17-19 Mayıs Kırklareli gezimizi anlatmak için sabırsızlanıyorum. Sevgiyle kalın.