XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,159
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

alpaslan abi biliyor servis olayını falan ama kızıyor hemen söylemiyorr

Etiketler

memorian' Alıntı:
arkadaşım filizlenmemiş soğanla takas yapamıyoruz. aracımız acil ihtiyaçtan satılık kusura bakmayın

O zaman 1988 yılından beri sakladığım üzerinde kara şimşek ve maykıl nayt (anla diye okunuşunu yazdım) resimleri olan kart koleksiyonumu vereyim.

siz kimseyi cittiye almıyor ve beni bilgilendirmiyorsunuz, siz bu sitedeyseniz ben yokum bu ne yaaaaaaaaaaaaa yok soğanmış,sarımsakmış ben land alırım ozaman bak sonra demedi demeyin

Yok o değilde yarın sabah şunların olma ihtimali var
1- Konuyu açan Fatih arkadaşımız buraya ağza alınmayacak küfürler sıralayacak
2-Moderatörler bunları silsek ne olacak bunların şirazesi kaymış yine yapacaklar diyecekler ve üyeliğimizi iptal edecek.
3-Ciddiye alan çıkacak en başta beni (puşt satıcı kıvamımdan dolayı) topa tutacak..

Ben derim ki Ateş abi sen yap bu işi. Bi 7/24 açık bir jeep geyiği konusu aç. Orada devam edelim bu konu iki sene sürse sıkılmam malzemede buluruz kesin
Moderatörlerdende ricam silmek yerine bu dediğim sayfa açılsın oraya taşısınlar yazık olmasın. Okur okur güleriz..
Landcılarda hemen atlamasın bizde gördüler 7/24 işini diye. Evet sizde gördüm güzel fikir yalan mı söyliyeyim..

arkadaşlarrr
bu gece biraz sıkıldık kendimizce takıldık burada, hatamız olduysa affola mustafa abi,uğur abi,yavuz abi hanginizin taktirine kaldıysak bu konuyu bi başlık olarak sizin uygun gördüğünüz yere taşırsanız seviniriz sürçülilisan ettiysek affalo

alp daha yaratıcı birşey bulunabilir

duman' Alıntı:
alp daha yaratıcı birşey bulunabilir

Valla abi düşünelim birşeyler.. Hem bu yazılanlar giderse çok üzülürüm. Hemde bu hamur çok su götürür. Bak sen daha katılmadın bile. Daha sana Zj'mi alacaz XJ'mi? onu tartışacağız. Bide %5 kasko bedeli kanunundan ne vergi ödeyeceksin onu hesaplaayacağız.

yok beni katmayın ben o işleri hallettim ;D

Cuneyt bey Sizle bi ara konusmusduk Yavuza selam soylemisdiniz
Hemen sonrasinda guzel yerlerden gecdik sizden hic fotograf ceken yokmuydu?

ufukozkan' Alıntı:

Tövbe tövbe böyle konu başlığı ile ilgisi alakası olmayan şeyleri yazıyorsunuz ya çileden çıkıyorum ;D

ufukozkan' Alıntı:
ben Yavuz'a selam söyledim diye arkadaşlar kıstırıyorlardı foto çekemedik ama arşive bakar sizin foto'nuz varsa göndermeye çalışırım.

alpaslanepli' Alıntı:
Tövbe tövbe böyle konu başlığı ile ilgisi alakası olmayan şeyleri yazıyorsunuz ya çileden çıkıyorum ;D
Silerim sonra cikma cileden filan

duman' Alıntı:
ben Yavuz'a selam söyledim diye arkadaşlar kıstırıyorlardı foto çekemedik ama arşive bakar sizin foto'nuz varsa göndermeye çalışırım.
Tamam Tesekkurler....