KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
siz kimseyi cittiye almıyor ve beni bilgilendirmiyorsunuz, siz bu sitedeyseniz ben yokum bu ne yaaaaaaaaaaaaa yok soğanmış,sarımsakmış ben land alırım ozaman bak sonra demedi demeyin
Yok o değilde yarın sabah şunların olma ihtimali var
1- Konuyu açan Fatih arkadaşımız buraya ağza alınmayacak küfürler sıralayacak
2-Moderatörler bunları silsek ne olacak bunların şirazesi kaymış yine yapacaklar diyecekler ve üyeliğimizi iptal edecek.
3-Ciddiye alan çıkacak en başta beni (puşt satıcı kıvamımdan dolayı) topa tutacak..
Ben derim ki Ateş abi sen yap bu işi. Bi 7/24 açık bir jeep geyiği konusu aç. Orada devam edelim bu konu iki sene sürse sıkılmam malzemede buluruz kesin
Moderatörlerdende ricam silmek yerine bu dediğim sayfa açılsın oraya taşısınlar yazık olmasın. Okur okur güleriz..
Landcılarda hemen atlamasın bizde gördüler 7/24 işini diye. Evet sizde gördüm güzel fikir yalan mı söyliyeyim..
arkadaşlarrr
bu gece biraz sıkıldık kendimizce takıldık burada, hatamız olduysa affola mustafa abi,uğur abi,yavuz abi hanginizin taktirine kaldıysak bu konuyu bi başlık olarak sizin uygun gördüğünüz yere taşırsanız seviniriz sürçülilisan ettiysek affalo
Valla abi düşünelim birşeyler.. Hem bu yazılanlar giderse çok üzülürüm. Hemde bu hamur çok su götürür. Bak sen daha katılmadın bile. Daha sana Zj'mi alacaz XJ'mi? onu tartışacağız. Bide %5 kasko bedeli kanunundan ne vergi ödeyeceksin onu hesaplaayacağız.
Valla abi düşünelim birşeyler.. Hem bu yazılanlar giderse çok üzülürüm. Hemde bu hamur çok su götürür. Bak sen daha katılmadın bile. Daha sana Zj'mi alacaz XJ'mi? onu tartışacağız. Bide %5 kasko bedeli kanunudan ne vergi ödeyeceksin onu hesaplaayacağız.