...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;DJAMES BROWN' Alıntı:HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN,DARISI BENİM BAŞIMA...
ayhanbursa' Alıntı:...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;D
JAMES BROWN' Alıntı:Alparslan bey ne derse o olur,ben ona güveniyorum![]()
....yok diyecek bir şey akort bozuşlmuş bidefaa hayırlısı iyede bir genç ti ama ;DJAMES BROWN' Alıntı:Alparslan bey ne derse o olur,ben ona güveniyorum![]()
ayhanbursa' Alıntı:....yok diyecek bir şey akort bozuşlmuş bidefaa hayırlısı iyede bir genç ti ama ;D
JAMES BROWN' Alıntı:Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.
arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;DJAMES BROWN' Alıntı:Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.
ayhanbursa' Alıntı:arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;D
JAMES BROWN' Alıntı:Sizi sıktı isek gerçekten özür dileriz.