XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,098

Etiketler

Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

JAMES BROWN' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN,DARISI BENİM BAŞIMA...
...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;D

Beni dinlemedi mi ? Sor bakayım o aldığı araç için bana danışmış mı danışmamış mı?

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan bey ne derse o olur,ben ona güveniyorum:smiley:
....yok diyecek bir şey akort bozuşlmuş bidefaa hayırlısı iyede bir genç ti ama ;D

Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.

JAMES BROWN' Alıntı:
Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.

Ya Oktay'cım çok sağolda. Bu tecrübe olayını bana dersen üstadlara ayıp olacak. Hep beraber öğreniyoruz işte. Daha katedilecek çok yol var..

JAMES BROWN' Alıntı:
arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;D

Alparslan bey şimdi çevrenizdeki 20 insandan kaç tanesii size "Hmm demek 5200 motor, hem de 8 silindir,Amerikan arabası ,sanırım 3-4 yıldan beri eldende çıkmıyormuş,aman sen istiyorsan git al " der??? Ben Citroen C4 ü aldığımda çevremdeki insanların ilk baktığı şey bagaj genişliğiydi?Piknik tüpü atıp mangala gidecekler ya.Dizaynı nasıl,donanım ne Dünyada sadece o arabada olan özellikler ne kimsenin umrunda değil.Bizim millete ,hemen satılırmı ,parçası var mı zırt pırt.
Size ihtiyacım varken ,en azından azda olsa benim gibi düşünen ,hatta bana destek olan insanlarda var düşüncesi bile beni sevindiriyor.
Tabi birde AYHAN BEY VAR:smiley:Ona da ayrıyetten teşekkür ederim KÖSTEK ,pardon DESTEK olduğu için:smiley::smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;D

Sizi sıktı isek gerçekten özür dileriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR