KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;D
...............öle keman çalmayla olmaz bu hayırlı işler söyliyeyim he alpaslan ??? la hiç olmaz bu arkadaş aldı jeep i allahtan pek alp ı dinlemedi yoksa kalıcaktı öleee ortada sen bidaha düşün dediklerimi ;D ;D
Yok estağfirullahta. Az kala Bursa'daki XJ yi alıyordu. Sahibi kafalamış Fatih'i km. de 120 kuruş yakıyor diye. Özel bir sistem var bunda demiş.. Ondan vazgeçirdim Allah'tan..
Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.
Hepimiz akıllı insanlarız.Ben kalem bile almadan önce araştırır ,bilgi edinirim.Kaldı ki ZJ almanın nelere mal olacağını,karşılığını çok iyi biliyorum.Sonuçta çeşitli arabalar kullandık,kullanmaya da devam ediyorum.Fakat Alparslan bey gibi insanlara ihtiyacımız var,tecrübe ve desteğe herkesin ihtiyacı olur.
arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;D
Alparslan bey şimdi çevrenizdeki 20 insandan kaç tanesii size "Hmm demek 5200 motor, hem de 8 silindir,Amerikan arabası ,sanırım 3-4 yıldan beri eldende çıkmıyormuş,aman sen istiyorsan git al " der??? Ben Citroen C4 ü aldığımda çevremdeki insanların ilk baktığı şey bagaj genişliğiydi?Piknik tüpü atıp mangala gidecekler ya.Dizaynı nasıl,donanım ne Dünyada sadece o arabada olan özellikler ne kimsenin umrunda değil.Bizim millete ,hemen satılırmı ,parçası var mı zırt pırt.
Size ihtiyacım varken ,en azından azda olsa benim gibi düşünen ,hatta bana destek olan insanlarda var düşüncesi bile beni sevindiriyor.
Tabi birde AYHAN BEY VAROna da ayrıyetten teşekkür ederim KÖSTEK ,pardon DESTEK olduğu için
arkadaşım ben kötü birşeymi söyledim lütfen lütfen sizde alın sizede hayırlı olsun diyelimm ama 2 senedir hep alıcam işte satılık arabam bu takasta olur vss vss sıkıldık yani ;D ;D