KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O araç değil bu Sahibinden aldım orinal 71,000 km'de master servis bakımlıymış ordada ekspertiz yaptırdım alın dediler bizde aldık iyi dilekleriniz için teşekkürler
Aracınız hayırlı olsun kasasız belasız kullanmak nasip olsun.Araca extra bir şey yapmak fazla gerekmiyor gibi sadece güzel bir lastik ve jant ve de malzemeler için üst bagaj olabilir.
Aracınız hayırlı olsun kasasız belasız kullanmak nasip olsun.Araca extra bir şey yapmak fazla gerekmiyor gibi sadece güzel bir lastik ve jant ve de malzemeler için üst bagaj olabilir.
Merak etmeyin lafta çok takılırız ama iş ciddiiye geldiğinde kendimize araç bakar gibi bakarız. Fatih (ERLER) arkadaşımız içinde seferber olup sayısız araç baktık. Aldığı güzel araçta bizzat baktıklarımızdan.
merhabalar xj jeep hakkında bilgi alabilirmiyim mesela iyi yönleri,kötü yönleri ,dikkat edilmesi gereken hususlar gibi.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..bide 2.5 turbo diesel mevcutmu biliyormusunuz ..yurt dışında galiba var da ben gümrükten bir tanıdığımın araçını almak üzereyim de 2.5 turbo diesel 1995 model.istanbulda hangi ustaya götürmemi tavsiye edersiniz
Öncelikle 2.5 Dizel pek tavsiye edilmez . Pek bulunan bir makina değil . 4.0+LPG ile hem optimum hatta baya keyifli bir performans alırsınız , ustalarca iyi tanınır parçası vs boldur . Temiz bir 4.0 alırdım ben olsam ...
Bu konular çokca konuldu forumda . Jeep alacaksınız gezenbilir bulunmaz bir kaynak bütün Jeep bölümünü okumanızı tavsiye ederim . Bunlar ve başkaca çok değerli bilgi var konuyla ilgili ...