Aracımı (xj cherokee) 3'' get ile yükselttikten sonra 31x 10,5 federal lastik taktım , şu anda sürtme problemi var. Spacer takma konusunda ki görüşlerinizi alabilirmiyim. nerden temin edilebilir
Aracımı (xj cherokee) 3'' get ile yükselttikten sonra 31x 10,5 federal lastik taktım , şu anda sürtme problemi var. Spacer takma konusunda ki görüşlerinizi alabilirmiyim. nerden temin edilebilir
evet şimdilik sadece önlere 3'' get koyup arkaları makaslardan hallettim, yurtdışına çıktığımda suspension kiti komple alacağım,buradan tedarik etmek biraz pahalı gibi geldi bana
spacer ı maliyetinden dolayı ilk sıraya koydum , orjinal USA yapımı 4 adet i bana 120 usd + kargo(70 - 90 USD) ye maloluyor, off setli jant tahminimce daha yukarıdadır
evet şimdilik sadece önlere 3'' get koyup arkaları makaslardan hallettim, yurtdışına çıktığımda suspension kiti komple alacağım,buradan tedarik etmek biraz pahalı gibi geldi bana
spacer ı maliyetinden dolayı ilk sıraya koydum , orjinal USA yapımı 4 adet i bana 120 usd + kargo(70 - 90 USD) ye maloluyor, off setli jant tahminimce daha yukarıdadır
şu an tr de iyi fiyat usa dan alsanız kargoyla aynı paraya geliyor...
ilanlar bölümünde uğur bey ilan vermişti bi bakın bence...
3'' get ile sıkıntılı bi yükseltmedir...her an hasar oluşabilir aracınızda...
spacer yerine jant yaptırın offfsetli hemen hemen aynı para tr de...jantı 400-500 civarına yapıyorlar diye hatırlıyorum......
Jant her ne kadar bazi kisiler aksini iddia etsede araca gobekten oturur ve aracin agirliginin buyuk bir kismi gobek uzerindedir. Bijon veya saplamalar sadece janti porya uzerinde tutmaya yarar.
Yapilan spacer flans vb. isimli malzemeler zaten aracin en zayif yerlerinden biri olan bu bolgede risklerin artmasina sebep olur. Kimi zaman jant degistirildiginde gobekler uysun diye araya bilezik yapilir bu bile aslinda hatali bir islemdir.
O yuzden 120 + 90 =210 $ TL olarak 325 TL
Bunun uzerine 200 TL daha ekleyip off set li jant almak daha mantikli ve guvenli. Bu sekilde iki set jant ve lastiginiz olacak ve ister arazide ister asfaltta rahat rahat kullanma sansiniz da olacaktir.
Ha illa spacer kullanicagim diyorsaniz adam gibi marka alin Eibach bu markalardan birine ornek. Yanliz bu tip markalarda da fiyat 400 $ civarinda olur sebebi de kullanilan malzeme ve uretimde ki hassasiyettir. Yani jant daha ucuza geliyor.