sizin sadece bir hayranlığınız var sanırım zj niz yok xj niz de yok bu aile içindeki yerlerini negüzelde belirlediniz hemen araçların teessüf ederim ;D
eeee işte ne diyor KÖŞELİ dizayn mı? Yuvarlak dizayn mı? Benim aracın kokpitteki tek yumuşak kavisli yeri direksiyon. 2 gün önce bir XJ'ye bindim onunda direksiyon öyle diye hatırlıyorum...
körler sağırlar gene konu dışına çıktı iş arkadaşın kulladığı araçtan sen nasıl analiz yapıyorsunda iyi jeep çi olur diyorsun ben jeep çi olmaz demiyorum yanlış seçim yapar pişman olur diyorum ;D çok uğraşır sonra eloktronik ıvır zıvırla çok bu teybi çalıştıramıyorum kullama kitabi yokmu bu arcın kimsede diye xj öylemi basit kolay sade karışıklık yok ;D ;D
körler sağırlar gene konu dışına çıktı iş arkadaşın kulladığı araçtan sen nasıl analiz yapıyorsunda iyi jeep çi olur diyorsun ben jeep çi olmaz demiyorum yanlış seçim yapar pişman olur diyorum ;D çok uğraşır sonra eloktronik ıvır zıvırla çok bu teybi çalıştıramıyorum kullama kitabi yokmu bu arcın kimsede diye xj öylemi basit kolay sade karışıklık yok ;D ;D
Bu analizi şurdan yapıyorum. Demek istedim ki binek otomobil olarak üst düzey diyebileceğimiz bir aracabinen bir insan eğer bunu ZJ uğruna satıyorsa ortada AŞK vardır. Gözü gibi bakar.
Eğer arkadaş daktilo kullanabiliyorsa ZJ nin elektroniğinide çözer zira bindiği araçta daha fazla. Heee derseki abi ben daktiloda kullanamam hesap makinasıda! o zaman sende diğerleri gibi XJ al derim ;D ;D ;D
İnanın benim yüzümden polemik olsun istemem Sonuçta bu forumu okuyarak neredeyse ezberledik artık,arızalara karşı da "KİMSE SANA ANLATMADI MI?" diye sorulmasına gerek yok.Ama XJ 'yi de seviyorum ,lütfen birbirimize sahip çıkalım
yemin ediyorum haklısınız hep detay nasa uzaya mekik yollasa bu kadar olur ben çocuğu okula bırakıcam desem detayları kontrol edip yola çıkamam hafta biter çocuk tastikname alır .... baştan beri bunu diyorum ben bi araçta bu kadat detay ve ayrıntı olmaz olursa hoş olmaz jeep bu araç detaylar ağırlık yapar dert yapar ;D sade ve net olucak
İçimizdekileri Dökelim ZJ mi, XJ mi Hem Arazi Hem Cadde için.. zj herzaman 13 (36.1%)
xj tabiki 17 (47.2%)
yerli malı olsa daha iyi 1 (2.8%)
ikiside değil kartal slx bence 5 (13.9%)
Oylamayı Kilitle
Anketi düzenle
Toplam oy: 36