Merhaba benim xj de % 90 detroit kilit var arazide çok başarılı , 3 defa sağ aks kesti Limited slip kilit ile değiştirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla lastik üç tur attıktan sonra kilit devreye giriyor
Merhaba benim xj de % 90 detroit kilit var arazide çok başarılı , 3 defa sağ aks kesti Limited slip kilit ile değiştirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla lastik üç tur attıktan sonra kilit devreye giriyor
**Detroit' ler:
*%100 kilitler diyorlar, emin misiniz?
*Bide virajlarda felan bazen çözmeyebilir, kilitli kalabilir diyorlar, düşünceniz, tecrübeniz ne? Yüksek süratte timsah gibi döneriz valla
*Parkederken felan kiilitli kalabiliyor, kasıyormuş, doğru mu?
*Kilitleyip açtığı içerden bile duyulabiliyormuş, doğrumu?
*Aks kesmek o kadar kolay mı yavv?....
**Limitlide 3 tur felan benim için ok! Ama Debriyaj balatası gibi çalışıyor, sıyırıyor diyorlar, bilginiz var mı?
Bence araca limited slip yerine içeriden kumandalı sistem veya çoğunlukla arazi kullanımı varsa viraj dışında sürekli bağlı olan yine Powertrax'in daha uygun fiyatlı ürünü Lock Right taktırın. Limited Slip gerçekten iş düşen yerlerde bence yetersiz.
1- Detroit; dediğiniz gibi, "viraj dışında sürekli bağlı olan" bi model mi? Bu Powertrax' ın Lock Right' ı; Detroit gibi mi çalışıyor? Bilginiz var mı?
2- Bir üsste bahsettiğim olası sorunlarla ilgili ne diyebilirsiniz? " Korku sadece dağları mı bekler ? "
Kilit olcak mı abi, ne olcak abi, kaç yapıcak abi, kaç yakıcak abi, bizi gezdirir misin abi, bi tur kullanımmi abi.. Eeeeee denizde kum, adam da Jeep, yaratır tabiiii, bozdurup bozdurup harcioo...
aracın arka tekerlekleri sürekli kilitli, virajlarda araç kasıyor ve lastik çekiyor şehir içi kullanımı için sakıncalı, ama arazide çok başarılı, araçta büyük lastik ve % 100 kilit varsa ve limitleri zorluyorsanız mümkün aks kesmesi kaçınılmaz.
arazide aks keserse ve çekicini gelmesi mümkün değlise sizlere pratik bir çözüm önereyim 1 metre uzunluğunda ağaç bulup resimde görüldüğü gibi cırt ile bağlayıp 3 x 3 olarak yola devam edebilirsiniz
selam lar ! akil akildan ustundur derler ya bosa degil, gormek ve tecrube edinmek, cok guzel fikir tessekkurler paylasim icin, umarim basimza gelmez saygilar
Kilit olcak mı abi, ne olcak abi, kaç yapıcak abi, kaç yakıcak abi, bizi gezdirir misin abi, bi tur kullanımmi abi.. Eeeeee denizde kum, adam da Jeep, yaratır tabiiii, bozdurup bozdurup harcioo...