XJ Off-Road'a Hazırlandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Antandros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,629
Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı

Çoookkkkk güzelllll!!! Nazar değmesin. Maşallah. Kırmızıyı çok severim. Kilit işini ne yaptınız?

Etiketler

gökhan aracın çok keyifli ve güzel olmuş, inanıyorumki şu an aldığın keyif bütün yorgunluğunu unutturmuştur gülegüle keyifle kullan hayırlı olsun.

boraaygul' Alıntı:
Merhaba Dana 35 limited slip kilit 800 tl civarında Tar otoda var

Limited slip' ten verim alınamıyor diye okudum forumda ama, düşünceniz, tecrübeniz nedir?

Merhaba benim xj de % 90 detroit kilit var arazide çok başarılı , 3 defa sağ aks kesti Limited slip kilit ile değiştirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla lastik üç tur attıktan sonra kilit devreye giriyor

Karar verdim>>>> Benim CJ5'i ve Grand Cherokee'yi verip bir XJ canavarı yaratacağım... Bu işin sonu bu...!
Bekleyin... :smiley:

boraaygul' Alıntı:
Merhaba benim xj de % 90 detroit kilit var arazide çok başarılı , 3 defa sağ aks kesti Limited slip kilit ile değiştirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla lastik üç tur attıktan sonra kilit devreye giriyor

**Detroit' ler:
*%100 kilitler diyorlar, emin misiniz?
*Bide virajlarda felan bazen çözmeyebilir, kilitli kalabilir diyorlar, düşünceniz, tecrübeniz ne? Yüksek süratte timsah gibi döneriz valla :smiley:
*Parkederken felan kiilitli kalabiliyor, kasıyormuş, doğru mu?
*Kilitleyip açtığı içerden bile duyulabiliyormuş, doğrumu?
*Aks kesmek o kadar kolay mı yavv?....

**Limitlide 3 tur felan benim için ok! Ama Debriyaj balatası gibi çalışıyor, sıyırıyor diyorlar, bilginiz var mı?

orsa' Alıntı:
Bence araca limited slip yerine içeriden kumandalı sistem veya çoğunlukla arazi kullanımı varsa viraj dışında sürekli bağlı olan yine Powertrax'in daha uygun fiyatlı ürünü Lock Right taktırın. Limited Slip gerçekten iş düşen yerlerde bence yetersiz.

1- Detroit; dediğiniz gibi, "viraj dışında sürekli bağlı olan" bi model mi? Bu Powertrax' ın Lock Right' ı; Detroit gibi mi çalışıyor? Bilginiz var mı?
2- Bir üsste bahsettiğim olası sorunlarla ilgili ne diyebilirsiniz? " Korku sadece dağları mı bekler ? " :smiley:

beatrix' Alıntı:
Karar verdim>>>> Benim CJ5'i ve Grand Cherokee'yi verip bir XJ canavarı yaratacağım... Bu işin sonu bu...!
Bekleyin... :smiley:

Kilit olcak mı abi, ne olcak abi, kaç yapıcak abi, kaç yakıcak abi, bizi gezdirir misin abi, bi tur kullanımmi abi.. Eeeeee denizde kum, adam da Jeep, yaratır tabiiii, bozdurup bozdurup harcioo... :smiley:

aracın arka tekerlekleri sürekli kilitli, virajlarda araç kasıyor ve lastik çekiyor şehir içi kullanımı için sakıncalı, ama arazide çok başarılı, araçta büyük lastik ve % 100 kilit varsa ve limitleri zorluyorsanız mümkün aks kesmesi kaçınılmaz.

arazide aks keserse ve çekicini gelmesi mümkün değlise sizlere pratik bir çözüm önereyim 1 metre uzunluğunda ağaç bulup resimde görüldüğü gibi cırt ile bağlayıp 3 x 3 olarak yola devam edebilirsiniz

selam lar ! akil akildan ustundur derler ya bosa degil, gormek ve tecrube edinmek, cok guzel fikir tessekkurler paylasim icin, umarim basimza gelmez:smiley::smiley: saygilar

Alfonse' Alıntı:
Kilit olcak mı abi, ne olcak abi, kaç yapıcak abi, kaç yakıcak abi, bizi gezdirir misin abi, bi tur kullanımmi abi.. Eeeeee denizde kum, adam da Jeep, yaratır tabiiii, bozdurup bozdurup harcioo... :smiley:

Alfonse......, lisanına hayranım....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR