XJ Tek Kapı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discocox Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,160

discocox

Yeni Üye
Arkadaşlar aşağıdaki ilanda yer alan araç hakkında (aracı bilen yada model hakkında )bilgisi olanlardan fikir alabilirmiyim.

Özellikle merak ettiğim tek kapı olduğu için diğerleri ile yürüyen aksam ve motorda farklılıklar varmıdır parça sorunu yaşanırmı model biraz eski ama tek araç olarak masrafı fazlamı olur

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_tek_cherokee_xjWQQaXQQ7370621WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: XJ Tek Kapı

bildigim kadarı ıle yuruyen ve motorda farklılıklar yok ,
arac cok guzel gozukuyor
tek arac olarak problem olacagını sanmam, duzgun kullanıldıgı surece problem cıkaran araclar degıl,
bakımı zamanında yapılırsa sıkıntı cekmezsınız.

boyu aynı, kapı uzun diye biliyorum...geri kalan herşey aynı... bu aracı offroad oyunlarıda gördüm sanki... kesilip çok güzel pick up olurrr ;D

teşekkürler ama niyetim pikap değil tabii ki iki dingil daha atayım konteyner çeksin istiyorum, ;D
ayrıca sormak istediğim böyle hazır bir off road aracımı almalı yoksa hiç arazide yorulmamış bi araç bulup sıfırdan hazırlamakmı

vaktiniz ve paranız coksa yorulmamıs bır arac alıp hazırlamak daha mantıklı tabıkıde

Esasında en güzeli hazırlanıp araziye hiç girmemiş bir araç almak, inanın cadde de gezmek için lift kit takanlar var :smiley:
tabiii vaktiniz bol ise kendi zevkinize göre toplamak daha keyifli... örneğin 100lerce süspansiyon sistemi ve amortisör var tek tek araştırıp, testlerini insanların yorumlarını okuyup size en uygun olanını seçip buraya getirmek gibi...

discocox' Alıntı:
teşekkürler ama niyetim pikap değil tabii ki iki dingil daha atayım konteyner çeksin istiyorum, ;D
ayrıca sormak istediğim böyle hazır bir off road aracımı almalı yoksa hiç arazide yorulmamış bi araç bulup sıfırdan hazırlamakmı

ben ce tek kapı olması bir yerde dez avantaj olur araç güzel fakat ben olsam alım kendim hazırlarım ve yaptığımı bilirim yapılanları öğrenmeye çalışmammmm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR