YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SafetyFirst Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,061
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SafetyFirst

Yatan aslandan, gezen tilki yeğdir.
Yer
Hendek / Sakarya
Web
www.tangoromeo.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2LN
<div class="bbWrapper">Alıp satma maksadı dışında arayan ve bu transistörlere ihtiyacı olan amatör telsizci arkadaşlara; her hangi bir ücret talep edilmeksizin hibe edilecektir.<br /> <br /></div>

Ekli dosyalar

• 2sk2925.jpg
    2sk2925.jpg
    1.5 KB · Görüntüleme: 391

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Merhabalar öncelikle bu yardımınız için çok teşekkürler acaba bana 1 adet göndermeniz mümkün mü?<br /> <br /> mustafa yavuz<br /> mng odabaşı şubesi<br /> şube teslim<br /> antakya<br /> hatay<br /> <br /> tel :0 531 790 59 68<br /> <br /> teşekkürler 73</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Mevcut adet 18<br /> Söz verilen adet 12<br /> Kalan adet 6<br /> <br /> Telefon görüşmelerine istinaden söz verilen transistörler yarın ihtiyaç sahiplerine kargolanacaktır.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Mevcut (18)<br /> Söz verilen (16)<br /> <br /> İstanbul (6)<br /> Ankara (4)<br /> Hatay (2)<br /> İzmir (2)<br /> Antalya (2)<br /> <br /> Kalan adet (2)</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Merhaba<br /> Öncelikle bu yardımseverlik ve amatör camiaya verilen destek için teşekkürler.<br /> Uzun zamandır arıyordum bu transistörleri.<br /> Gördüğüm kadarıyla sizdekiler de çok hızlı şekilde tükenmiş.<br /> Telefonunuz sürekli meşgul olduğundan dolayı ulaşamadım.<br /> Umarım geç kalmamışımdır.<br /> Eğer kaldıysa 2 tane de ben alabilirmiyim.<br /> <br /> Size irtibat bilgilerimi SMS olarak atıyorum<br /> <br /> Teşekkürler<br /> <br /> 73&#039;s</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Çağrılarınızı farkettim ama meşguliyetten dönemedim.<br /> 2 adet 2SK2925 sizindir sayın EXCURSION<br /> SMSinizi bekliyorum.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Mevcut (18)<br /> Söz verilen (18)<br /> <br /> İstanbul (6)<br /> Ankara (4)<br /> Hatay (2)<br /> İzmir (2)<br /> Antalya (2)<br /> Kayseri (2)<br /> <br /> Kalan adet (0)<br /> <br /> Söz verilen transistörler yarın kargolanacak arkadaşlar.<br /> Bu arada ek olarak; Bu transistörler size hediye olduğundan mütevellit, kargo ücretleri de tarafımca karşılanacaktır.<br /> Umarım cihazlarınız eski sağlığına kavuşur.<br /> <br /> Saygıyla</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Çok teşekkürler Muhammed Bey ama bu kadarına gerek yoktu.<br /> Bari kargo giderlerini biz ödeseydik.<br /> Mahcup olduk şimdi.<br /> Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.<br /> Kayseriye yolunuz düşerse muhakkak bekliyorum.<br /> Ayrıca buralardan bir isteğiniz olursa lütfen çekinmeden arayın.<br /> Hayırlı ramazanlar<br /> <br /> 73&#039;s</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Değerli Osman Bey<br /> Mahcup olacak bir durum yok.<br /> Uzun zamandır varlığını bile unuttuğum transistörleri ev taşıma arefesinde tekrardan buldum.<br /> Benim daha fazla işime yaramayacaklarından dolayı onları ihtiyacı olan amatör arkadaşların kullanmasını istedim sadece.<br /> Kargo meselesine gelince; amatör camia için kırk yılın başında küçük bir şey yapmışım, bence çok değil.<br /> Yeter ki sizin cihazlarınız tekrardan çalışır hale gelsin, Frekanslarda QRV olun, böylesine fonksiyonel cihazlara sahip olan sizlerin acil durum haberleşmesinde de katkılarını görebilelim bu bize yeter.<br /> <br /> Bölgenize selamlar<br /> <br /> Saygıyla</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Cihazım yapılır-yapılmaz ilk işim size çağrı yapmak olacak.<br /> Bölge istasyonları adına 73&#039;s<br /> Değerli desteğiniz için tekrardan teşekkürler.<br /> Yeni işinizde de başarılar dilerim.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> 40M de çağrılarınızı bekleyeceğim.<br /> Görüşmek üzere.<br /> <br /> Saygıyla</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Transistörlerin tamamı bugün kargolanmıştır.<br /> Presli ambalajları lütfen kendiniz açmaya kalkışmayın.<br /> Transistörlerin ebatları &quot;Bebe asprini&quot; büyüklüğünde ve çok hassas olduklarından dolayı;<br /> bu işi iyi bilen teknik servisler tarafından açılarak cihaza montajının yapıldığına emin olun lütfen.<br /> <br /> Saygıyla</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: YAESU FT-817 için Mosfet Transistörler - 2SK2925</b><br /> <br /> Kargo mesajını aldım.<br /> Çok teşekkürler.</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri