hunter07savas Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Beymelek - Demre /ANTALYA 17 Nis 2014 #1 Yaesu ftl-2001 araç telsizi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Aracıma bağlamayı düşünüyorum. HTC el telsiziyle denedim. ikisi arasında net bir bağlantı kurabildim. yalnız kanal numaraları farklı. Yaesu ftl-2001 işlev ve özellikleri, mesafesi, amatör lisaansı gerekir mi? vb. bilgilerde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Antalya Demre'den selamlar
Yaesu ftl-2001 araç telsizi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Aracıma bağlamayı düşünüyorum. HTC el telsiziyle denedim. ikisi arasında net bir bağlantı kurabildim. yalnız kanal numaraları farklı. Yaesu ftl-2001 işlev ve özellikleri, mesafesi, amatör lisaansı gerekir mi? vb. bilgilerde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Antalya Demre'den selamlar
hunter07savas Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Beymelek - Demre /ANTALYA 17 Nis 2014 #2 Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım http://www.radiomuseum.org/r/yaesu_mobil_transceiver_ftl_200.html http://www.ad4c.us/Yaesu%20HF%20manuals/FTL-2001.pdf ingilizcesi iyi olan arkadaşlar, bu kılavuzdan püf noktalarını bana yazabilirlerse seviinirim.,
Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım http://www.radiomuseum.org/r/yaesu_mobil_transceiver_ftl_200.html http://www.ad4c.us/Yaesu%20HF%20manuals/FTL-2001.pdf ingilizcesi iyi olan arkadaşlar, bu kılavuzdan püf noktalarını bana yazabilirlerse seviinirim.,
hunter07savas Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Beymelek - Demre /ANTALYA 18 Nis 2014 #3 Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım hunter07savas' Alıntı: Yaesu ftl-2001 araç telsizi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Aracıma bağlamayı düşünüyorum. HTC el telsiziyle denedim. ikisi arasında net bir bağlantı kurabildim. yalnız kanal numaraları farklı. Yaesu ftl-2001 işlev ve özellikleri, mesafesi, amatör lisaansı gerekir mi? vb. bilgilerde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Antalya Demre'den selamlar Genişletmek için tıkla ... Denemiş olduğum telsiz HTC değil, HYT TC-365 el telsizidir.
Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım hunter07savas' Alıntı: Yaesu ftl-2001 araç telsizi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Aracıma bağlamayı düşünüyorum. HTC el telsiziyle denedim. ikisi arasında net bir bağlantı kurabildim. yalnız kanal numaraları farklı. Yaesu ftl-2001 işlev ve özellikleri, mesafesi, amatör lisaansı gerekir mi? vb. bilgilerde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Antalya Demre'den selamlar Genişletmek için tıkla ... Denemiş olduğum telsiz HTC değil, HYT TC-365 el telsizidir.
foxtelsiz Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 Web www.foxtelsiz.com 18 Nis 2014 #4 Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım Selamlar lisans gerektiren cihazdır yaesu..
GMRS Muhaberesiz Muharebe olmaz.. Mustafa Kemal Atatürk Mesajlar 227 Tepkime Puanı 31 Yaş 72 Yer İstanbul / 25 Nis 2014 #5 Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım Savaş bey ; Merhaba Öncelik ile anlamadığım bir şey var ... bu cihaz ile ( yaesu ftl-2001 ) , HYT el telsizi ile denediğinizi anlatmak istiyorsunuz şunu sorayım... elinizdeki HYT cihazın iç kısmında ( PİL BLOGU ) yazıları bize bir yazın ki anlayalım.. çünkü HYT VHF ile YAESU FTL 2001 nasıl şansa aynı frekansa gelmiş onu önce bulalım.. YAESU FTL 2001 VHF cihazdır iki ayrı tipi vardır , A VERSION : 134 - 155 Mhz arası çalışır C VERSION : 150 - 174 Mhz arası çalışır.......... cihaz 25 watt çıkışa sahiptir cihaz 12 ayarlı değişebilen 80 kanal kapasitelidir ( eprom yazılımı ile ayarlanır ) frekans dilimleri hakkında bir yeterli bilgi yok ama avrupa da kullanılan bir cihaz fakat sağlıklı bir sonuç alınamaz diye ben tercih etmem...yani sabit VHF 12 frekans ile görüşeceksiniz ( amatör belgesi gerekecek ) HYT cihaza gelince elinizdedki cihazın VHF veya UHF olduğunu kesinleştirebilirseniz , aracınıza bağlamayı düşüneceğiniz başka alternatifler geliştirebiliriz zannediyorum... saygılarımla A.Tevfik ATABEY
Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım Savaş bey ; Merhaba Öncelik ile anlamadığım bir şey var ... bu cihaz ile ( yaesu ftl-2001 ) , HYT el telsizi ile denediğinizi anlatmak istiyorsunuz şunu sorayım... elinizdeki HYT cihazın iç kısmında ( PİL BLOGU ) yazıları bize bir yazın ki anlayalım.. çünkü HYT VHF ile YAESU FTL 2001 nasıl şansa aynı frekansa gelmiş onu önce bulalım.. YAESU FTL 2001 VHF cihazdır iki ayrı tipi vardır , A VERSION : 134 - 155 Mhz arası çalışır C VERSION : 150 - 174 Mhz arası çalışır.......... cihaz 25 watt çıkışa sahiptir cihaz 12 ayarlı değişebilen 80 kanal kapasitelidir ( eprom yazılımı ile ayarlanır ) frekans dilimleri hakkında bir yeterli bilgi yok ama avrupa da kullanılan bir cihaz fakat sağlıklı bir sonuç alınamaz diye ben tercih etmem...yani sabit VHF 12 frekans ile görüşeceksiniz ( amatör belgesi gerekecek ) HYT cihaza gelince elinizdedki cihazın VHF veya UHF olduğunu kesinleştirebilirseniz , aracınıza bağlamayı düşüneceğiniz başka alternatifler geliştirebiliriz zannediyorum... saygılarımla A.Tevfik ATABEY
hunter07savas Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Beymelek - Demre /ANTALYA 25 Nis 2014 #6 Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım Sayın Tevfik bey, Öncelikle ilgi ve yardımınıza teşekkür ederim. Yaesu FTL-2001 'in arkasında VHF FM yazmakta, HYT- TC-365 in arkasında da (TC-265 two-way radio frequency 146 ~ 174 MHz yazmakta) HYT 1 kanalından Yaesu 2 kanalıyla görüme yapılabiliyor. Yaesunun gücü katalogunda 40 Watt yazıyor.
Ynt: Yaesu Ftl-2001 Araç Telsizi Yardım Sayın Tevfik bey, Öncelikle ilgi ve yardımınıza teşekkür ederim. Yaesu FTL-2001 'in arkasında VHF FM yazmakta, HYT- TC-365 in arkasında da (TC-265 two-way radio frequency 146 ~ 174 MHz yazmakta) HYT 1 kanalından Yaesu 2 kanalıyla görüme yapılabiliyor. Yaesunun gücü katalogunda 40 Watt yazıyor.