Ynt: Yakıt Tasarrufu
Kaan Bey, benim vitara'da emme manifoldunda ucu kör tapa ile kapatılmış dışarıya 1 cm kadar taşmış ince bir boru vardı kör tapayı çıkarıp direk taktım vakum saatinin hortumu ile de tam uyum sağladı. (sanki o boru vakum saati takmak için konulmuş ;D)
Ama böyle hazır yer olmayan bir araçta da sanırım vakum saatinin hortumu ile aynı çapta bir delik açılıp açılan deliğe de ince bir boru kaynatılıp aynı sonuç elde edilebilir.
Ben motor konusunda öyle ciddi bir bilgiye sahip değilim fakat öğrendiğim kadarıyla benzinli araçlarda motor 14.7/1 oranında hava/benzin
karışımıyla çalışıyor.
Vakum saati dediğimiz alet de manifold içinden bu karışımın basıncını inch/Hg cinsinden ölçüyor.
Vakum saati analog bir gösterge ve üzerinde 0 ile 30 arası değerler var.
Araç rolantide çalışırken hem dış hava basıncının etkisi ile hem de araç bir miktar benzin tükettiğinden gösterge 20 yi gösteriyor. Bu değer bulunduğumuz rakıma göre değişebilir . Ben Denizli'de oturuyorum rakım 350 burada rolantide 20 gösteriyor ama 1100 rakımlı yerlerde rolantide 18 gösteriyor. Bu durumdan da yüksek rakımlı yerlerde aracın tüketiminin bira daha fazla olduğunu görebiliyoruz.
Biz aracı hareket ettirdiğimizde sürüş stilimize göre araç zengin karışımla çalışıyorsa veya karışım zengin değil fakat gaza çok bastığımızdan fazla yakıt tüketiyorsa gösterge 20 den aşağı inmeye başlıyor ve tüketim durumuna göre 0'a kadar düşebiliyor hatta gösterge 0'a dayandığında dibe çarptığından zırıltı yapıyor ve sanki çok yakıyorsun dikkat diye uyarıyor. ;D
Biz aracı düşük yakıt tüketecek şekilde sürebilirsek az yaktığımız oranda gösterge yukarı kalkıyor 10, 15, hatta 18-20 gibi değerleri gösteriyor. Eğer araçta cutt off sistemi varsa iniş aşağı viteste ayağımızı gazdan çektiğimizde motor devrine göre 22-25 arası bir değer gösteriyor.
Ama manifold basıncı dış hava basıncını yenemediğinden gösterge hiç bir zaman üzerinde yazan max değer olan 30'u göstermiyor.
Ayrıca aracı rolantide hareket ettirmeden akşam farlar yakıldığında şarz dinamosu devreye girerse veya klima açtığımızda hatta hidrolik direksiyon sağa sola çevrildiğinde bile normalde 20 gösteren değer 18-15 lere kadar düşebiliyor. Yani saydığımız donanımların yakıt tüketimine etkisini göstergeden direk görebiliyoruz.
Olayı özetlersek alet ne kadar yakıt tükettiğimizi göstermiyor fakat manifold içindeki basıncın düşmesi yakıt tüketimi artışını gösterdiğinden, tersi durumda manifold içi basıncın yükselmesi ise yakıt tüketiminin en aza veya 0'a indiğini gösterdiğinden alete bakarak çok veya az yaktığımızı bilebiliyoruz.
Ayrıca aletin rolantide titreme gezinme yapması manifoldun bir yerlerden hava aldığını gösterir.