cevap verenlere teşekkür ederim
??? okudukça aklım karışıyor, aramızda daha önce buraları araçsız gezmiş olan biri var mıdır acaba?
henüz bir ay var ve defalarca daha değişir heralde rotam, ama o kadar heyecanlıyım ki, şu andaki rotamı paylaşıp görüşlerinizi almak isterim:
Hatay (aslında Hatay'ı çok merak etmeme rağmen zamandan kazanmak için başka bir ziyarete bırakacağım ve bu seferlik geçiş noktası olarak kullanacağım sanıyorum)
Byblos
Beyrut
Petra
Lut Gölü
Aceba
Şam
Palmira
Halep
Hatay üzerinden dönüş
ben bu güzergahı (çölde bir gece geçirmek dahil) 11 günde tamamlayabilir miyim? Ulaşım için otobüs sıklığı konusunda bilgisi olan var mıdır?
Ya da hangi noktaları atlamamı ve hangisinde daha çok zaman geçirmemi tavsiye edersiniz?
couchsurfing yapacağım için konaklama sıkıntısı çekeceğimi pek düşünmüyorum, ve bazı şeyler yolda şekillenecek, mesela Petra'da bir günden fazla kalmak isteyebileceğimi düşünüyorum...ve Wadi Rum da...yine de bir tavsiyenizi almak isterim; aslolan kendi tecrübemiz olsa ve eninde sonunda bildiğimizi okuyacak olsak da bilenlerin tecrübesini en azından dinlememek, görüş almamak ahmaklıktır
Yemek konusunda hiçbir sıkıntım yok, ne bulsam yerim pis temiz çok da kaygı duymuyorum...lezzetli olsun yeter
benim sormak istediğim, en lezzetli yemekleri bulabileceğim lokanta isimleri...zira anladığım kadarıyla en güzelleri beklenmedik daracık yan sokaklarda ve tabelasız giriş kapılarının ardında bulunuyormuş