YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kampsever Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,989

kampsever

Yeni Üye
bu forumu yeni buldum. çok güzel bir site harika bilgiler edindim. öncelikle yararlı bilgiler edinmeme vesile olan herkeze teşekkür ederim.
ben yalovalıyım burada yaşıyorum. zaman zaman kamp yapmaya çıkıyorum bir arkadaşımla bu kurban bayramında da gitmeye karar verdik 4 günlğk bir kamp a fakat arkadaşımın zorunlu işi çıktı. diğer arkadaşlarım kamp yapmanın delilik olduğunu düşünüyorlar . hatta bir bilgisayar bağımlısı arkadaşım elektrik varsa gelirim diye dalga geçiyor ;D yani çevremde aynı fikirde olan kimse yok. benimle kamp yapmaya gelecek arkadaş arıyorum. çadır, mat, uyku tulumu dağcı çantası vs vs herşey mevcut.

KAMP MALZEMELERİM;
1 ADET--çadır: husky bizam
2 ADET--tulumlar: piyasa ürünü çok kaliteli değil ama ınanın soba gibi yapıyor :smiley:
2 ADET--mat
2 ADET-- yağmurluk
1 ADET--kamp ocağı
2 ADET usarro everest dağcı çantası
2 ADET-- kamp çatal bıçak kaşık ürünü
6 ADET-- kamp sırasında aydınlatma ürünleri (fener led ışıklar vs)
ve ufak tefek diğer malzemeler

gelmek isteyenleri beklerim bayramın 1 ci günü öğleden sonra çıkıp 4 cü günü akşama doğru dönülecek.

Etiketler
Ynt: YALOVA DA BİRLİKTE KAMP YAPABİLECEĞİM ARKADAŞ ARIYORUM

yalovada yapmış tanıdığım insanlar var etrafımda.. yenicheri@hotmail.de bilgi veriyim tanış..

çok memnun olurum. şuan bilgisayarımda sorun var messenger açılmıyor. sorunu düzelttiğimde eklerim konuşup tanışırız

şunuda belirtmek isterim 26 yaşındayım ve alkol vs. kullanmayan biri olmalı bazı farklı düşünceye sahip insanlarda var malesef. böyle bir durumla karşılaşmam umarım. çünkü biz kamp a doğa ile başbaşa kalmaya gidiyoruz :smiley:

yani herkezin kendi düşüncesi ve kararları o konuda birşey söyleyemem :smiley:
kişiler arasında ortam şartlar ve kafalar uyuştuktan sonra kişisel zevkler belli bir amaç için yapılan aktivitelerde pekte önemli değil bence :smiley:

vallahi şimdiden 4 kişi olduk ;D artık gelmek isteyenler ekipmanlı gelmesi lazım. yalova güneyköy beşpınarda doğa ile başbaşa süper manzaralı ve güvenli bir kamp. 2 ayaklı yaratıklar da dahil ;D vahşi hayvan vs başka tehlikelere maruz kalmadan ruhumuzu dinlendireceğiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri