kampsever
Yeni Üye
bu forumu yeni buldum. çok güzel bir site harika bilgiler edindim. öncelikle yararlı bilgiler edinmeme vesile olan herkeze teşekkür ederim.
ben yalovalıyım burada yaşıyorum. zaman zaman kamp yapmaya çıkıyorum bir arkadaşımla bu kurban bayramında da gitmeye karar verdik 4 günlğk bir kamp a fakat arkadaşımın zorunlu işi çıktı. diğer arkadaşlarım kamp yapmanın delilik olduğunu düşünüyorlar . hatta bir bilgisayar bağımlısı arkadaşım elektrik varsa gelirim diye dalga geçiyor ;D yani çevremde aynı fikirde olan kimse yok. benimle kamp yapmaya gelecek arkadaş arıyorum. çadır, mat, uyku tulumu dağcı çantası vs vs herşey mevcut.
KAMP MALZEMELERİM;
1 ADET--çadır: husky bizam
2 ADET--tulumlar: piyasa ürünü çok kaliteli değil ama ınanın soba gibi yapıyor
2 ADET--mat
2 ADET-- yağmurluk
1 ADET--kamp ocağı
2 ADET usarro everest dağcı çantası
2 ADET-- kamp çatal bıçak kaşık ürünü
6 ADET-- kamp sırasında aydınlatma ürünleri (fener led ışıklar vs)
ve ufak tefek diğer malzemeler
gelmek isteyenleri beklerim bayramın 1 ci günü öğleden sonra çıkıp 4 cü günü akşama doğru dönülecek.
ben yalovalıyım burada yaşıyorum. zaman zaman kamp yapmaya çıkıyorum bir arkadaşımla bu kurban bayramında da gitmeye karar verdik 4 günlğk bir kamp a fakat arkadaşımın zorunlu işi çıktı. diğer arkadaşlarım kamp yapmanın delilik olduğunu düşünüyorlar . hatta bir bilgisayar bağımlısı arkadaşım elektrik varsa gelirim diye dalga geçiyor ;D yani çevremde aynı fikirde olan kimse yok. benimle kamp yapmaya gelecek arkadaş arıyorum. çadır, mat, uyku tulumu dağcı çantası vs vs herşey mevcut.
KAMP MALZEMELERİM;
1 ADET--çadır: husky bizam
2 ADET--tulumlar: piyasa ürünü çok kaliteli değil ama ınanın soba gibi yapıyor
2 ADET--mat
2 ADET-- yağmurluk
1 ADET--kamp ocağı
2 ADET usarro everest dağcı çantası
2 ADET-- kamp çatal bıçak kaşık ürünü
6 ADET-- kamp sırasında aydınlatma ürünleri (fener led ışıklar vs)
ve ufak tefek diğer malzemeler
gelmek isteyenleri beklerim bayramın 1 ci günü öğleden sonra çıkıp 4 cü günü akşama doğru dönülecek.