Yanlış Ehliyet

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,014

huseyinyilmaz

One Life Dedik Gittik Aldık
Mesajlar
982
Tepkime Puanı
6
Yer
BURSA
pek doğru birşey olmasa da iki yıl ehliyetsiz motosiklet kullandıktan sonra nihayet iki gün önce A2 ehliyetimi aldım.sorun şu ki dün B sınıfı ehliyetimi aldığım tarihin yıl kısmını 2002 olması gerekirken 2008 yazmışlar..tekrar gittiğimde bir problem yaşanmayacağını ve yıpranma vs sebeple değiştirmek istediğimde hatanın düzeltileceğini söylediler.gerek yok dediler.o an için vaktim olmadığından ben de peki deyip çıktım.ancak tam emin olamadım çünkü ehliyeti alırken aramızda ufak bir tartışma çıkmıştı oradaki memurla.
en kısa sürede bir trafik polisine sorucam ama aranızda konu hakkında bilgi sahibi varmı acaba?
 

Etiketler
Ynt: Yanlış Ehliyet

allah korusun adli bir vakaya karışıp mahkemelik olursanız başınız ağrır.kayıtlardaki tarih ve ehliyet kartındaki tarih birbirini tutmalı.Polisle tekrar yüzgöz olmak istemiyorsanız ehliyetimi kaybettim diyerek tekrar başvuruda bulunmanızı tavsiye ederim.
 

Ynt: Yanlış Ehliyet

bende 'B' ehliyetimi 1988 de aldım
'A2' ehliyetimide 1992 de aldım iki ehliyet bir dosya altında 'A2' ehliyetin alındığı tarihte birleştirilerek kayıt altına alınıyor
dolayısıyla belge no yazan yerde ilk ehliyet 'B' nin dosya no son ehliyet 'A2' tarihi yazıyor
 





Ynt: Yanlış Ehliyet

evet tarihler ayrı ayrı yazıyor.dun bir trafik polisine de sordum.o da sorun olmaz bununla ilgili dedi.herhangi bir şüphelenme durumunda zaten kimlik nodan bakıyoruz sorun olmaz dedi.ama ben vakit bulursam sorunu düzeltmeye çalışıcam.
 

Ynt: Yanlış Ehliyet

polisle sorun olmuyor da sanki ehliyetimi 2004 te almışım gibi gözüküyor ilk bakıldığında, sonra belge no yazan kısıma bakılınca 1996 görülüyor, tamam biz anladık, bizim poliste anladı da, şimdi ehliyetin ilk kez 1996 da alındığını yurtdışında araba kiralama sırasında bir yabancıya anlatın...işte bu kısım biraz sorun olabiliyor, ilk yenilemem gerekirse bu tersliği düzelttiricem...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,499
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst