yanlış park yapan araca belediye , trafik ,çekme ,park,ücreti 271 tl ceza kesil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trendyman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,930

trendyman

Yeni Üye
Yer
çanakkale
merhaba arkadaşlar 2011 12 ayında arkadaşım aracımı kaldırıma park etmiş çöp kamyonu gecemeyince zabıta trafik çekici aracın başına toplanmış arkadaş aracın başına gelmiş aracı teslim etmemişler.sahibi garajdan alsın demişler ve ben bekledim garaja geldi arac 45tl çekici parası ödedim 5 tl park parası dediler onuda ödedim trafiğe gittim onlarda 66tl yazdı onuda ödedim ve bugun 4.3.2012 aynı olay için belediye encümen karari ile 155tc evime ceza makpuzu getirmişler park etmenin cezasi hem belediye hem trafik ceza kesebilirmi.itiraz mı edeyim bilgisi olan var ise yanıt verirseniz sevinirim saygılar..yani trafik 66tl çekici 45tl park parası 5 tl ve belediyede 155tl ceza kesmiş oldu.

Etiketler
Ynt: yanlış park yapan araca belediye , trafik ,çekme ,park,ücreti 271 tl ceza kesil

aynı konuda iki ceza olmaz trafik cezasına itiraz süreniz geçmiş ve zaten onu ödemişsiniz , elinizdeki makbuzları (Ceza makbuzu , çekici ücreti makbuzu , park ücreti makbuzu ) ibraz ederek encümenin kararına itiraz edin.

Ynt: yanlış park yapan araca belediye , trafik ,çekme ,park,ücreti 271 tl ceza kesil

ilginize teşekkür ederim pazartesi gideceğim belediyeye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR