Fırsat buldukça geziyorum,Sapanca Soğucak yaylası ve İstanbuldere gezilerim oldu daha önceleri de bir çok köyünü dolaşmıştım.Sakarya çok güzel bu güzelliğin tadını çıkartmalı...
Yazın başında girdim o yola fazla ilerleyemedik yaklaşık iki km sonra yol ayrımı var sol kısmında göçük var,sağ kısmından devam edersen ormancıların kamp yaptığı alana gidiyorsun.Yürüyerek gitmen daha iyi olur ama yabani hayvanlara karşı tedbirli olmalısın. O bölgede iki sefer kısa süreli konakladık biri geç vakitti çakalların inlemeleri yakınımıza kadar geliyordu,bizi izlediklerini hissediyorduk.Havaya silah atarak tedbir aldık.O bölgeyi bilen birileri le gitmende fayda var.
merhaba serkan bey bende sag taraftakı yoldan devam ettım yaklasık 10 / 15 km kadar yol aldım yol uzernde ormancıların kesım alanları ve kampları var yol zaman zaman dereden 40 metre kadar yukselıyor muazzam manzalar var her yer bogurtlen dolu torbalar dolusu topladık )) cok daa lezzetlı .....yol kocaalinin tam hatırlamıyorum ama sefaatlı koyu yanılmıyorsam cıvarına cıkıyor bır dahakı sefere tam donanımlı gıdecegım kamp da yapabılırım selamlar ...
merhaba serkan bey bende sag taraftakı yoldan devam ettım yaklasık 10 / 15 km kadar yol aldım yol uzernde ormancıların kesım alanları ve kampları var yol zaman zaman dereden 40 metre kadar yukselıyor muazzam manzalar var her yer bogurtlen dolu torbalar dolusu topladık )) cok daa lezzetlı .....yol kocaalinin tam hatırlamıyorum ama sefaatlı koyu yanılmıyorsam cıvarına cıkıyor bır dahakı sefere tam donanımlı gıdecegım kamp da yapabılırım selamlar ...
Gittiğin de bol fotoğraf çekip biraz da detay anlatırsan sevinirim.Hem rehber olmuş olur ,dediğim gibi ben fazla ilerleyemedim.Selamlar(Hendek'e geldiğinde haber verirseniz beraber de gezebiliriz.)
merhaba arkadaşlar , pazartesi günü iş dolayısıyla Sakarya'da olacağım. Korucuk Kampüsü adında bir yer verdiler , umarım ulaşımı kolaydır ;D ne kadar erken biterse işim gezmeye de o kadar vaktim olur. Merkezde gitmem gereken ve alabileceğim hediyeler nelerdir bilgi verebilirmisiniz ;D adet oldu heryerden birşey götürmek...
merhaba arkadaşlar , pazartesi günü iş dolayısıyla Sakarya'da olacağım. Korucuk Kampüsü adında bir yer verdiler , umarım ulaşımı kolaydır ;D ne kadar erken biterse işim gezmeye de o kadar vaktim olur. Merkezde gitmem gereken ve alabileceğim hediyeler nelerdir bilgi verebilirmisiniz ;D adet oldu heryerden birşey götürmek...
Korucuk şehrin kuzeyinde merkezde kime sorsan yolu tarif eder.Çark caddesi ve Bulvar gezebileceğiniz yerler.Alışveriş için Adacenter ve Çark caddesindeki mağazalar ha bide tabiki tarihi uzunçarşı var.Islama Köfte yemeyi unutma,üzerine kaymaklı kabak tatlısı...Selamlar.