serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: Yapmadan Dönme
Senelik izin bitti çalışmaya başladım.Şimdi sadece hafta sonları bir mani çıkmazsa...
Senelik izin bitti çalışmaya başladım.Şimdi sadece hafta sonları bir mani çıkmazsa...
Gittiğin de bol fotoğraf çekip biraz da detay anlatırsan sevinirim.Hem rehber olmuş olur ,dediğim gibi ben fazla ilerleyemedim.Selamlar(Hendek'e geldiğinde haber verirseniz beraber de gezebiliriz.)sabri yucel' Alıntı:merhaba serkan bey bende sag taraftakı yoldan devam ettım yaklasık 10 / 15 km kadar yol aldım yol uzernde ormancıların kesım alanları ve kampları var yol zaman zaman dereden 40 metre kadar yukselıyor muazzam manzalar var her yer bogurtlen dolu torbalar dolusu topladık )) cok daa lezzetlı .....yol kocaalinin tam hatırlamıyorum ama sefaatlı koyu yanılmıyorsam cıvarına cıkıyor bır dahakı sefere tam donanımlı gıdecegım kamp da yapabılırım selamlar ...
Hendek'ten geçerken D100 üzerinde tabelaları görebiliyorsun,yaklaşık 4 km mesafede.Bir uğrayıp bakılabilecek,dinlenilebilecek bir yer.celo53' Alıntı:gerçekten görmeye değer bir yermiş.paylaşım için teşekkürler
onlinetamir' Alıntı:merhaba arkadaşlar , pazartesi günü iş dolayısıyla Sakarya'da olacağım. Korucuk Kampüsü adında bir yer verdiler , umarım ulaşımı kolaydır ;D ne kadar erken biterse işim gezmeye de o kadar vaktim olur. Merkezde gitmem gereken ve alabileceğim hediyeler nelerdir bilgi verebilirmisiniz ;D adet oldu heryerden birşey götürmek...