Burak Bey, kendinizi bir hayli adamışsınız görüyorum tebrik ederim, ama yolun bir kısmını da keşfetmek için bırakın bu gidişle karadenize gitmeden karadenizli olacaksınız, şaka bir yana güzel bilgiler gerçekten emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılar
Alkım.
Alkım Bey,
Ben bu coğrafya ile tam tamına 20 sene önce tanıştım.
Çayeli'nde 17 ay kadar çalışmışlığım var. O zamandan beri insanına, doğasına, mutfağına kelimenin tam anlamı ile hastayım...
Gerçekten kendimi bu gezi için çok fazla hazırlıyorum ve biliyorum ki, ne kadar gezsem, ne kadar zaman geçirsem bu coğrafyada doyamam...
Emre Bey,
Ya oradaki bilgilerde sapma varsa????? ;D
Doğruluğunun garantisi var mı?
Onun için görmeden inanmayın...
Görmemiz içinde, gidip o coğrafyayı gezmemiz, keşfetmemiz, suyunu havasını içimize çekmemiz lazım...
Burak Bey çok doğru bir noktaya dikkat çekmiş bence, kesinlikle teyid edilmeli bu bilgiler zaten içindeki doğu karadeniz tutkusunu biraz olsa dizginlemenin de başka yolu yok gibi umarım kazasız belasız gönlünüzce bir gezi gerçekleştirebilirsiniz.
Arkadaşlar tarafımdan takiptesiniz ben sizin planlarınızı kesinleştirmenizden sonra irtibat kuracağım eğer imkanlarım el verirse bende gruba dahil olmak isterim.
Arkadaşlar tarafımdan takiptesiniz ben sizin planlarınızı kesinleştirmenizden sonra irtibat kuracağım eğer imkanlarım el verirse bende gruba dahil olmak isterim.
Planlarımız neredeyse belli gibi, çok major bir aksilik olmadığı takitirde geçerli bir planımız var, sadece detayları üzerinde çalışıyoruz...
Selamlar, sevgiler...
Sağolun Emre Bey, bizimki biraz cahil cesareti olsa gerek olsun herşeyde olduğu gibi deneyimlemek ve deneyimleri paylaşmak gerek, yarın yine sanayi günüm, akşama yeni fotoğraflar gelir elbet
Burak bey, bilgiler gerçekten faydalı , elinize sağlık. Kendim çıkardığım bir kaç bilgilerle gittim. Açıkcası biz kara düzen gittik, yolun sonu nereye giderse oraya kadar dedik. Elinizdeki bilgilerin size çok yarayacağına eminim. Anladım ki buraları gezmek için bir iki gün değil 10-15 gün kalmak lazım. Offfff offff doyamadan döndük inşaallah siz doyarak dönersiniz...
Emre Bey, ben önümüzdeki iki Cumartesi günü serbestim, yani okullar başlayana kadar...
Ankara dan herhangi bir desteğe ihtiyacınız olura memnuniyetle yardımcı olmaya gayret ederim.
Bu arada yüklemiş olduğum dökümanların orijinal boyutlarında okunması va anlaşılması daha kolay... Başarabilirsem Pazartesi günü dropbox tarzı bir yere yükleyip linkini paylaşacağım...
Emre Bey, ben önümüzdeki iki Cumartesi günü serbestim, yani okullar başlayana kadar...
Ankara dan herhangi bir desteğe ihtiyacınız olura memnuniyetle yardımcı olmaya gayret ederim.
Emre Bey,
Teşekkürler...
Ben canı gönülden teklifimi yaptım, gidip bu tür işler ile koşuşturmank benim için terapi gibi bir şey, hafta içindeki stres ve sıkıntıdan kurtulmak için ideal bir yöntem...
Selamlar, sevgiler...
Emre Bey,
Teşekkürler...
Ben canı gönülden teklifimi yaptım, gidip bu tür işler ile koşuşturmank benim için terapi gibi bir şey, hafta içindeki stres ve sıkıntıdan kurtulmak için ideal bir yöntem...
Selamlar, sevgiler...