KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.
Murat balcıda hata aslında.Kankam o benim, bana nasıl haber vermedi anlamadım.Takılacaz sana Adil abi.Methinide kişiliğini de duyuyorum Murat dan.Bayram ertesi inşallah yaparız geniş bir organizasyon abi.
mrb. abi eline emeğine sağlık araba muhteşem olmuş bende 5.2 alıp yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun.
ben yozgatta yaşıyorum malumunuz burda butip hobisi olan kişi sayısı gayet az anlıyacağınız yardım alabileceğim ne bir usta var nede off road meraklısı biri hatta şuan burda en meraklı benim diyebilirim.
Ayrıca burda bir kulüp te yok en yakın ANDOF var orayada üye olmak istiyorum.
cep numaram 0544 597 07 85 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz işte olduğum zaman telefonum kapalı olur ararsanız ben size dönerim şimdiden teşekkür ederim ..
mrb. abi eline emeğine sağlık araba muhteşem olmuş bende 5.2 alıp yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun.
ben yozgatta yaşıyorum malumunuz burda butip hobisi olan kişi sayısı gayet az anlıyacağınız yardım alabileceğim ne bir usta var nede off road meraklısı biri hatta şuan burda en meraklı benim diyebilirim.
Ayrıca burda bir kulüp te yok en yakın ANDOF var orayada üye olmak istiyorum.
cep numaram 0544 597 07 85 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz işte olduğum zaman telefonum kapalı olur ararsanız ben size dönerim şimdiden teşekkür ederim ..
Mustafa bey mrb,
bu işlere meraklı olan çok insan var. Ama size naçizane tavsiyem Yozgat ta bu işlerden anlayan usta yoksa ilk etapda daha küçük bir araç modeli ile daha az sıkıntı verecek bir model ile başlamanız. Mesela Suzuki vitara yada Pajero gibi. Ben Ankara da olmama rağmen bu işlerde baya uğraştım. Kulübümüze uye olmak isterseniz www.andoff.net sitemizden bilgileri alabilirsiniz. Facebook daki sayfamızdan da bana devamlı ulaşabilirsiniz. Saygılar,