Ynt: Yardım Aklım Karışık
Selamlar
açık konuşmak gerekir ise, bir Land Rover araç için "servisi unutan" diyemem "kendi adıma".. Ama, bizler arazide araçlarımızı kullanıyoruz ve arazi şartları bir araç için çok da kolay değildir. Belki dostlarım kızacak ama Land Rover'i Land Rover yapan sağlamlığı değil nedenini anlayamadığımız bir şekilde "sevgimiz" olması. Defender kullanıyorum, daha once Disco I kullanıyor idim ve hiçbir araç bu kadar ailemizin bir parçası olmamış idi.. Ama servis'in de müşterisi olduk..
Şaka bir yana, Disco II için "çürük araç" demek bence doğru bir yaklaşım olmayacaktır.. Ama araziye girerseniz , servise uğrama sıklığınız kesinlikle artar. Tozlu/Topraklı yollar derseniz, bence Disco II için asfalttan çok farkı olmayacaktır.
Parçası ucuz değildir, ama bildiğim kadarı ile o sınıftaki hiçbir aracın ucuz değil ki..
Sanırım, konforu için kimse bir negatif cümle kuramayacaktır, mubarek cidden çok rahat ve konforludur , hele uzun yolda
Sonuç: "bence" Land Rover Dicovery II güzel, "yakışıklı", konforlu bir arazi taşıtıdır..
uamrım, fikir verebilmişimdir.. reha