Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi
Koyu kahverengi bildiğimiz koyu kahverengi , look paketi derken hangi rengi kastediyorsunuz?
Düğmeler yatık değil standartındaki paneldeki gibi dik
2012 sonuna kadar panelin rengi koyu kahverengi 2013 te grı oldu 2014 lerin panel değişti zaten senin aracın kaç model?
tam linki nedir ben alayım 1 tane ustadım bu arada çok sagol o dedigin ücgenleri falcatayla kısaltınca ses gitti bite kaput ses yapıyodu toz lastigini koyunca oda kesildi kaputu tam tuttu
tamam renk aynı gibi.. Bide bişey sorucam dusterlarda fitillerden bayaga calmış adamlar ekstra fitil uygulaması yaptırmak istiyorum ve mevcut fitilleri degiştirip hangi fitilleri takabilirim?
Aracın 2013 yılı ortası üretim öncesiyse yan camların alt silgi fitillerini değiştir, bu yıldan öncekiler kanallı fitil dolayısıyla bütün sıyu kapının içine akıtıyor ve akabinde iç döşemelerden içeri su giriyor yeni fitillerde o sorun yok tanesi 50 lira civarı serviste
Diğer fitilleri değiştirmene gerek yok belki daha sonra fiyatı falan belli olursa 2014 dusterların kapıların üstündeki komplike tavan fitilide değiştirilebilir daha iyi gibi gözüküyor görünürde