Yardımınıza İhtiyacım var Önerilerinizi Bekliyorum-CJ5-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,228

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Öncelikle merhaba,1977 Model CJ5 aracımda yapmak istediğim değişikler var ve önerileriniz nelerdir.
1. hidrolik direksiyona çevirmek istiyorum.Araçlarını hidrolik direksiyona çeviren arkadaşlar hangi marka araçların tesisatını kullandığını merak ettim hangi marka iyi olur kısaca(nova,mercedes 112, orijinal jeep) gibi seçenekler var tavsiyenizi bekliyorum fiyat bilgisi alırsak özellikle çok iyi olur .Lastik ebatlarım-235-75-15 cooper stt-
2.Üzülerek de olsa LPG takmak istiyoruz.Hangi marka,kaçlık tank,kaç kw tüp kafası kullanmalıyım?
3.Arka tarafa koltuk takmak istiyoruz önerileriniz nelerdir ?
şimdilik bunlar var öncelik olarak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: Yardımınıza İhtiyacım var Önerilerinizi Bekliyorum-CJ5-

Aracımı ilk aldığımda hidrolik pompası orijinal, power dişli kutusu Nova'ya aitti. 3,5 ay kullandıktan sonra elime orijinal kutu geçti ve değiştirdim. Nova ve orijinal kutu arasında hiçbir fark hissetmedim.
Önemli olan, uygun fiyatla bulacağın kutu ve pompa, direksiyon simidi dahil tüm orijinal aksamın değişmesine neden olmasın.

Not. Yukarıdakileri yazdıktan sonra eski evrak, teslimat fişi, faturaları karıştırdım da hatamı buldum. Kutu orijinal, hidrolik pompası nova'dan çıkmaymış. Orijinal pompayı 175 YTL'ye almışım. Aynı irsaliyede 95 YTL'ye Delco Remy marş motoru da var, bunu bugünkü fiyatlarla mukayese için yazdım. Çıkma CJ pompası sıfır marş motorunun iki katı fiyatlıymış.

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım var Önerilerinizi Bekliyorum-CJ5-

Buggy' Alıntı:
Aracımı ilk aldığımda hidrolik pompası orijinal, power dişli kutusu Nova'ya aitti. 3,5 ay kullandıktan sonra elime orijinal kutu geçti ve değiştirdim. Nova ve orijinal kutu arasında hiçbir fark hissetmedim.
Önemli olan, uygun fiyatla bulacağın kutu ve pompa, direksiyon simidi dahil tüm orijinal aksamın değişmesine neden olmasın.

Not. Yukarıdakileri yazdıktan sonra eski evrak, teslimat fişi, faturaları karıştırdım da hatamı buldum. Kutu orijinal, hidrolik pompası nova'dan çıkmaymış. Orijinal pompayı 175 YTL'ye almışım. Aynı irsaliyede 95 YTL'ye Delco Remy marş motoru da var, bunu bugünkü fiyatlarla mukayese için yazdım. Çıkma CJ pompası sıfır marş motorunun iki katı fiyatlıymış.
Teşekkür ederim Emin abi nova daha alternatif gelmeye başladı bana da fiyatın uygun olması ve ustanın iyi iş çıkarması önemli benim için fiyat karşılaştırması işime yarayacak :smiley: Kutu pompa hepsi değişecek mecburen fiyatlar şimdilik uçuk :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR