Yardımmm cj8 almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetnart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,296

mehmetnart

mehmet20
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Daha doğrusu yeni keşfettim :smiley:
Arakadaşlar ben istanbulda ikamet ediyorum, hafta sonları gezmek için gündelik kullanım amaçlı hep hayal ettiğim bi cj toplamak istiyorum ama şimdiye kadar hiç kullanmadığım için şüphelerim var, bu araçla hafta sonları tekirdağ tarafına gidebilirmiyim saatte kaç km/h yapar yolda beni yorgunluktan öldürürmü yoksa zevkli bi yolculukmu olur ;) araçlara gelince cj8 i kuyruktan kısaltmak istiyorum cj6 gibi yapmak istiyorum hard toplu falan güzel bişiler var aklımda. Kapımın önünde kendi kaportacımda var kendimiz komple cupayı falan ayırır geri toplarız, Elektriktende de anlarım komple tesisatını yenilerim, şarj dinamosudur marj motorudur kömürlerini, rulmanlarını değiştiririm elimden gelir ama tek şüphem bu araç asfalta bana nasıl davranır.

bu arada nette birkaç araç buldum bunların mekaniği nasıldır acaba bilmiyorum ama gündelik tur araçları sonuçta iyidir diye düşünüyorum, birini aradım sordum sadece motora sekman attırmış yarım motor yaptırmak bu araçlara yeterlimi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj8-1982-model-10-500tl-68608878/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-satilik-tura-kayitli-cj8-94548142/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj8-benzinlilpg-12-500-tl-67492554/detay

araçlar bunlar hepsinin üst kabini mevcut hepsi 4.2lt 6 silindir orjinal motorlu. bunlar alınabilirmi?

Etiketler
Ynt: Yardımmm cj8 almayı düşünüyorum

mrb oncelıkle hosgeldınız
bende cj8 kulanıcısıyım yaklasık 3 ay oldu ve aracımdan memnunum ancak aılevı nedenlerden dolayı satmak zorundayım cj de ben yenı sayılırm sıtede cj hakkında gercekten nırıvanaya ulasmıs kısıler vardır :smiley:, ama ben kendımce sana ornek vereyım bende kıı aracta 4.2 duz 6 sılındırlı arac yanı orjınal motor var ve t 176 yanı 4 ılerıye sahıp arac duz yolda bu arclardan otomobıl konforu bekleyerek bınersen asfalta yorar ama zevk almak ıcın bınersen hıc bır yorgunluk hıssetmezsın ben oyle yapıyorum sonucta aerodınamık olarak arazı kabılıyetı yuksek bır arac ve ona gore uretılmıs yanı on ve arkalarda makas sıstemı mevcut hız konusuna gelınce ben lpg de cok rahar 120 lerı goruyorum ama guvenlı gelmıyor bana zaten hızıda sevem eger dusunursenız sızı kendı aracımın lıınkını atıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-masrafsiz-yeni-toplanmis-cj8-97141281/detay/

Ynt: Yardımmm cj8 almayı düşünüyorum

ferhat05' Alıntı:
mrb oncelıkle hosgeldınız
bende cj8 kulanıcısıyım yaklasık 3 ay oldu ve aracımdan memnunum ancak aılevı nedenlerden dolayı satmak zorundayım cj de ben yenı sayılırm sıtede cj hakkında gercekten nırıvanaya ulasmıs kısıler vardır :smiley:, ama ben kendımce sana ornek vereyım bende kıı aracta 4.2 duz 6 sılındırlı arac yanı orjınal motor var ve t 176 yanı 4 ılerıye sahıp arac duz yolda bu arclardan otomobıl konforu bekleyerek bınersen asfalta yorar ama zevk almak ıcın bınersen hıc bır yorgunluk hıssetmezsın ben oyle yapıyorum sonucta aerodınamık olarak arazı kabılıyetı yuksek bır arac ve ona gore uretılmıs yanı on ve arkalarda makas sıstemı mevcut hız konusuna gelınce ben lpg de cok rahar 120 lerı goruyorum ama guvenlı gelmıyor bana zaten hızıda sevem eger dusunursenız sızı kendı aracımın lıınkını atıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-masrafsiz-yeni-toplanmis-cj8-97141281/detay/
Merhaba hoşbulduk :smiley:

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Aracınızın yapım aşamalarını inceledim ellerinize sağlık çok güzel olmuş:smiley: linke gerek yoktu hemen hemen hergün sahibinden.com da aracınıza bakıyorum, sizin aracınız gibi derli toplu bi araç almayı düşünüyorum ama şuan için mümkün olmıyacak bugün yeni iş değişikligi yaptım, ancak bir kaç ay sonra alabileceğim:(:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri