Yavru Husky'ye Aile Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

penguen

Zirve
Adı Ice...
Kızımız henüz iki aylık bir Sibirya Kurdu (Husky)...
Çok tatlı, oyuncu ve akıllı...
İşyerimdeki arkadaşımın bir tanıdığı bakamayacağını söylediği için o da almış biz bakarız diye işyerine getirmiş.
Fabrikada altı köpeğimiz daha var.Ama hepsi çok büyük ve içlerinden iki tanesi pek sinirli.
Ice'a zarar verebileceklerini düşündüğüm için yavrucağızı onların yanında bırakmaya kıyamadım. Eve getirdim.
Şu anda bizde misafir...
Aslında gönlümün büyük bir bölümü "Bırakma. Seninle yaşasın işte..." diyor...
Ama diğer bölümü de onun apartman yaşamına mahkum edilmesine razı olmuyor. Onun doğayla içiçe büyümesini istiyorum.

IMG_0075_2-1.jpg

Eğer aramızda ona sevgisini verecek, doğal ortamda yaşamasını sağlayabilecek imkanı olan arkadaşlar varsa ve onu sahiplenmek isterlerse bana mail atsınlar lütfen...

penguen@gmail.com

Etiketler
penguen' Alıntı:
Aslında gönlümün büyük bir bölümü "Bırakma. Seninle yaşasın işte..." diyor...

Aslında benim de gönlümün büyük bir bölümü "al işte... seninle yaşasın!.." diyor... :mad: ???

Ailevi durumlar var beni düşündüren...
Ve bir yere gittiğimde onu bırakabileceğim yer sorunu...
Yoksa içim gidiyor onun benimle kalması için...

aslında ben alabilirim ama edirnede dayımlarda kalır. orda bir sibirya kurduda bende var ??? ve ne yalan söyliyeyim al seninle yaşasın diyor ama apartman.Gerçi bahçe vs de var ama bilmiyorum. :-\

Ynt: Yavru Husky'ye Aile Aranıyor

Olabilir, henüz görüşemedik sahibi ile :smiley: Eğer olursa Şile'de bahçede büyür :D

Umarım alırsın Murat, kamplara getirirsin sen de :smiley:

Murat Bey merhaba,
Yazık ki mailiniz ulaşmamış bana.Ama forumdan anladığım kadarıyla Ice'ı sahiplenmek istiyorsunuz.
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Size olumlu bir cevap veremeyeceğim ama bir hayvansever olarak sonuçtan duyduğum derin mutluluğuma ortak olacağınızı biliyorum.
Bugün şirkette uzun bir toplantı yaptık. Aslında hiçbirimizin gönlü onu vermekten yana değildi. Son noktayı da müdürüm koydu.
"Ice burada kalacak" dedi.
Şu an kızımıza diğer köpeklerden ayrı yaşayabileceği korunaklı bir kulübe yapılıyor.
Gündüzleri bizimle büroda olacak.
Geceleri de güvenliğin yanında kalacak.
Hafta sonları da dönüşümlü olarak eve götüreceğiz müdürümle ben aşıları yapılana kadar...
Yani hiç yalnız olmayacak. Çünkü yalnızlığı hiç sevmiyor.
Umarım bir faaliyette onu sizlerle tanıştırırım.

MK51' Alıntı:
Aslında benim de gönlümün büyük bir bölümü "al işte... seninle yaşasın!.." diyor... :mad: ???

Ve bu arada Mustafa Bey'in gönlünün dediği de oldu tabi :smiley:
Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize...

MK51' Alıntı:

penguen' Alıntı:
Ve bu arada Mustafa Bey'in gönlünün dediği de oldu tabi :smiley:

Aslında ben "al işte... seninle yaşasın!.." sözünü kendim için söylemiştim... ;)
Ama böyle olduğuna da sevindim... :D

MK51' Alıntı:
Aslında ben "al işte... seninle yaşasın!.." sözünü kendim için söylemiştim... ;)
Ama böyle olduğuna da sevindim... :D

Bu arada son üç saattir elimde bez, Hanımefendinin ardından pislettiği yerleri en az beş kez sildiğimi, saksıdaki toprakları un sandığından olacak patisiyle odaya dağıttığını, yaprakları ise katledilmekten son anda kurtardığımı, kafasını vazonun içine sokup su içmeye kalktığını ve tabi devirdiğini söylersem belki içiniz rahatlar Mustafa Bey :smiley: Beni de; bu karmaşanın içinde sizi yanlış anlamamdan dolayı anlayışla karşılayacağızı umuyorum :smiley: Son üç gündür buna benzer sahneler sürekli yaşanıyor bizim evde de :smiley:
Çok titiz olan annem bile bu dehşet karşısında sesini soluğunu kesti, öylece izliyor olanları :smiley:

evet gerçekten en son sizinle kalacağını öğrenene kadar türk filmi izliyorum sandım (ayrılmak istemediğini falan yazdığın için)
ama sonucuna çok sevindim :D

Filmin sonunu anlatayım mı? Ice şu anda kocaman bir çiftlikte, çok mutlu ve kendine gene kendi cinsinden bir erkek arkadaş buldu. Onu işyerine getiren arkadaşım geçenlerde ziyaretine gitmiş. Aslında biraz da korkarak... Bizden ayrıldı ya çok mutsuz olmalı diye düşünerek. Hani filmlerde olur ya... O " Ice kızım" diyecek. Ice da havlayarak ona doğru koşacak ve üstüne atlayacak. Gözyaşları, sarılmalar falan...Tam bir mutluluk tablosu... Ama gerçek hayat filmlere pek benzemiyor galiba :smiley: Arkadaşım " Ice kızım" demiş. Bizimki dönüp şöyle bir bakmış ve tekrar arkasını dönmüş :smiley: Çünkü arkadaşıyla oyun oynuyormuş :smiley:
Şimdi hepimiz mutluyuz. Ice doğayla içiçe, olması gerektiği gibi yaşıyor... Ve en önemlisi yalnız değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri