KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ferhat yedigöllere 2006 yılında gitmiştik yolun son 10km çok bozuktu.Şu anki durum hakkında bilgin varmı?
Bence bu tarihte gidip görülecek engüzel yerlerden.Aksilik olmassa gelmek isteriz selamlar.
Ferhat yedigöllere 2006 yılında gitmiştik yolun son 10km çok bozuktu.Şu anki durum hakkında bilgin varmı?
Bence bu tarihte gidip görülecek engüzel yerlerden.Aksilik olmassa gelmek isteriz selamlar.
Mehmet Bey, Yedigöllerin yolu hep kötü idi. En son geçen sene kasım sonunda gittim. Boludan sonra eniyisi stabilize olan 42Km'lik yol var. Yine yer yer bozuk yerler vardı, ama öyle çok kötü değil. Hatta İnönü yaylasının yolundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Ferhat bilgillerin için teşekkürler.Demekki yol kısmen düzelmiş,Buarada bir yol haberide benden İnönü yaylası yolunda çektiklerimizi yetkilliler duymuş olmlıki,
Yol asvatlanmış gözümüz aydın.
Atilla bahsettigim yer inönü değil Güzeldere pürenli yaylası idi yanlış isimlendirmişim (zannedersem ferhatta güzeldereyi kasdediyor)
İnönü yaylasını sevdiğimizden olaki aklımız orada kalmış.Hatırladığım 12km yolu 3 saatte yakın zamanda katetmiştik,Asvalt olayı ise espiriydi selamlar.
Sayın hanımefendi,
Yedigöller Bolu'da.Ben Adapazarı'ndan geleceğim.İstanbul ve Bursa'dan gelen arkadaşlara otobandan katılırım,dğer katılımcılar için sanıyorum arkadaşlar duruma göre bir değerlendirme yaparlar.İyi akşamlar.