Yedigöller'de Gezilecek Yerler, Konaklama ve Ücretleri Hakkında Bilgi Lütfen?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thinker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,529

thinker

hatamız,hatasızlıkta
Yer
Konya
Merhabalar..Fotoğrafçılık topluluğu olarak 25-27 kişilik bir öğrenci grubuyla yedigöllere gezi düzenlemeyi planlıyoruz.kaç gündür araştırma yapıyorum fakat net bilgilere ulaşamadım.gezilecek yerlere en yakın konaklama imkanı neresi? ücretler nasıl? yedigöllere mesafesi ne kadar? daha önce gidipte öğrencilere tavsiyesi olan varsa bilgilendirise sevinirim. teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yedigöller'de Gezilecek Yerler, Konaklama ve Ücretleri Hakkında Bilgi Lütfen?

Bu linke bakabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60681.0;topicseen

Ynt: Yedigöller'de Gezilecek Yerler, Konaklama ve Ücretleri Hakkında Bilgi Lütfen?

Merhabalar, daha önce gittiğimiz Yedigöller kampımız ile ayrıntılara ulaşabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30535.0

Ayrıca 30 Ağustos haftasında giden arkadaşlarımız da fiyatlar ile ilgili ayrıntıları yazdıkları link

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60681.0

Konaklamak için çadır alanı ve bungolovlar bulunuyor, ancak bungolovlar için önceden rezervasyon gerekli sanıyorum, verdiğim linklerden bu konu ile ilgli bilgisi olan arkadaşlarımız olacaktır, o bölümlerden sorabilirsiniz ayrıca..

Paylaşım için çok teşekkür ederim zerrin hanım. evet milli parklara baglıymıs bungalow evler fakat fıyatları cok yuksek. aynen araştırmaya devam :smiley:

Rica ederim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR