<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yelkende Kullanmak için Saat ve Gözlük ?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="by-jingless" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
by-jingless' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkeste nedense bir "casio" marka merakı var çocukluktan gelme olsa gerek; Hatırlarsınız her çocuğun kolunda vardı bir zamanlar casio F-91W modeli<br />
Evet casio'nun çok özellikli saatleride var... Oldukçada ucuz... Ama casio kaliteli bir marka değil malesef...<br />
<br />
-ki casio dediğin zaman ben hep çocuk saati olarak düşünürüm... Suuntoyu incelemeinizi tavsiye ederim...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Suunto iyi saat buna kimsenin şüphesi yok da, Casio konusunda söyledikleriniz ön yargılarınızı ve bakış açınızın darlığını gösterir...<br />
Alakası yok belki ama ben Dijital makineler hayatımıza yeni girdiğinde baya araştırdım ve bir Casio Exilim fotoğraf makinesi aldım. O zaman "aa Casio mu aldın, ıyy" diyenler çektiğim fotoğrafların netliğini görünce koşa koşa gidip aldılar benden sonra...Sizin gibi ön yargılı yaklaşan birçok kişinin fikri değişmişti...<br />
<br />
Casio saatlere gelecek olursak, F91W dahil, hesap makinelisi, databanklısı, G-Shock'u, Pro Trek'i dahil her çeşit Casio saat kullandım, kalitesinden en küçük sorun yaşamadım...Bir Suunto bir Casio'nun özelliklerindeyse en az 2 katı fiyat farkı oluyor, bence yazık...<br />
<br />
Ayrıca Lexus Toyota için neyse, ProTrek Casio için odur, amiral gemisidir, bu yüzden bile ayrı kalitelidir ve diğerleri gibi Çin'de, Malezya'da değil, Japonya'da üretilir.</div>