Yeni 1.5 DCİ motorlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hassey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,543

Etiketler
Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar

orhancengizk' Alıntı:
Sayın ÖztürkFX, hergün üçyol-fahrettinaltay-güzelyalı (işe giderken) ve güzelyalı-sahilyolundan konak-eşrefpaşa-üçyol istikametinde işe gidip geliyorum, aracım siyah duster, aracın arka camında gezenbilir sticker ı var, yolda karşılaşırsanız bir korna selamını çok görmeyin.
selamlar

Orhan kardeşim ne demek...

Görürsem mutlaka sizinle tanışmak isterim...

Benim aracım aşağıda...yeni fotoğraf çekince güncellerim...

Syg.

bende 2011 renault kango var 85 bg dci motor bu verıler nasıl yapılıyor pek anlamadım ben uzun yolda 90 km gecmem 20 sene tıcarı tasımacılık yaptım bu verılerı ben yakalayamadım demekı dacıalardakı motor bızım kangodakınlerden daha ıyıymıs.

bayar28' Alıntı:
bende 2011 renault kango var 85 bg dci motor bu verıler nasıl yapılıyor pek anlamadım ben uzun yolda 90 km gecmem 20 sene tıcarı tasımacılık yaptım bu verılerı ben yakalayamadım demekı dacıalardakı motor bızım kangodakınlerden daha ıyıymıs.
Merhabalar;
Kullandığınız araçla Duster arasında bazı temel farklardan kaynaklanan yakıt tüketimi mevcut.Sizin araçtaki vites oranları,rüzgar direnci,araç ağırlığı vs. gibi sonuçlar bu farkı oluşturur.Bir de ekonomik araç kullanmanın en önemli ayrıntısı;aracın zorlanmayacağı en düşük devirle en yüksek viteste kullanma,aracı agresif kullanmama,yolun uzağına bakarak defansif sürüş yaparsanız rahatlıkla fabrika verilerinin altında değerlerle yol alırsınız.
Böylece hem cebiniz,hem aracınız,hem de ülkeniz kazançlı çikar.

Saygılarımla...

aracım duster 90 bg lık alalı 5 gün oldu gebzeden düzceye geldim yolda yakıt ortalaması 5.1 5.4 arasıydı ortalama 200 km böyle geldim işim gereği dağ bayır rampa şehir içi karışık 560 km daha yaptım ortalama yakıt 5.7 lt yi gösteriyor.

merhaba arkadaşlar;

yazın gelmesiyle beraber benim araç 2011 1.5 dci 4x2 yakıt tüketim verileri %15 düştü.şehriçi 4.5 lt/100 km. şehirler arası 4.1 civarı

Hassey' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;

yazın gelmesiyle beraber benim araç 2011 1.5 dci 4x2 yakıt tüketim verileri %15 düştü.şehriçi 4.5 lt/100 km. şehirler arası 4.1 civarı

bende renault kango var 9000 km de 1.5 dci bu verılerı uzun yolda yakalayamadım 90 km suratı gecmemek sartıylen.. 20 sene tıcarı tasımacılık yaptım demekkı ben soforlugu ogrenememısım ımrenıyorum sıze..

selam arkadaşlar,yarın duster,imi(1.5 dci) teslim alıyorum.bu kadar az yaktığını okuyunca bir kez daha doğru karar verdiğime sevindim.bizi doğru biçimde bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.

duster imi aldım,arazide 500 km yaptım,bence her haliyle tam türkiye şartlarına uygun bir araç,herkese tavsiye ederim.saygılarımla...

Hamdi SEZER' Alıntı:
duster imi aldım,arazide 500 km yaptım,bence her haliyle tam türkiye şartlarına uygun bir araç,herkese tavsiye ederim.saygılarımla...
hayırlı olsun aracınız hamdi bey .defenderi kaldırın artık avatardan madem dusterlisiniz artık ;D

JUNİOR' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız hamdi bey .defenderi kaldırın artık avatardan madem dusterlisiniz artık ;D
teşekkür ederim junıor arkadaşım,doğru söylüyorsunuz defenderi kaldırmam lazım.dusterin resmini çekemedim,çekince hemen değiştireceğim.zaten defenderi satdım .iki yıl kullandım zamanın yarısı sanayide geçti. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler