Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB
selam cenk, bırıncısı seni kutluyorum gardas!!!! TOP GRAIN HIDES'i HIC BILMIYORDUM :-[ :-[ cok aradim bu gibi firma ama hic rastgele.
kesinlikle dosemeyi degisme. arac ne kadar orijinal kalirsa bence o kadar kiymetli olur. eger o buldugun firma'nin kumaslar g icin ise yasadik ! aslinda her aracin kafa kagidini gosteren bur link atmisim bir zaman buraya,onu bulayim. orada senin g'nin sasi numarsini yazip tum bilgi cikiyor,kumas dahil sanirim.
mehmet abi, senin arac kesinlikle orjinal motor ise [617 seri] tam tamina 88 bhp [ps] [617a turbo modeli] o ise 125bhp civarinda. bunlar tabii ki yeniyken veriler. yipranma,asinma payi koyarsan daha az......
olumsuz ama cansiz motorlar bu 617'ler.w123'de iyi perfomans veriyor ama g serisinde yolda kullanma acisinda zayif. arazide GA vitesinde super tabii !!
lastik konusuna gelince 1979-1990,yani tum 460 seri G'lerde genis jant opsiyonunda 255.75.15 oluyordu ilk yillarda.bu avrupa piyasasi icin bir uygulama. 82-83 yillarindan sonra 31x10.50x15 olarak taninmaya basladi.BUNLAR FABRIKA VERILER. herkes tabii ki kendi istegine gore degistiriyor, kimileri bilgili kimileri eskisi oyledydi diye aynisi takiyor,kimileri ise bilgisiz.
lastik cok onemli, cunku tork kayibi kacinilmaz. uk'de bir arkadasimda 92 model 300ges vardi,motor 560 v8 !!!!!! ve 33x12.50x15 bfg at lastik vardi uzerinde. ve o arac bile hissediyordu o lastikleri.
ben simdilerde on ve arka difransiyel ring and pinionlari arastiriyorum cunku bunlar degismezse olmuyor malesef...ve tekrar 31x10.50x15 kumho kl71 lastigi dondum.
gecici olarak tabii ;D