Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ErdemTezeren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,511

ErdemTezeren

Ana Kamp
Mesajlar
76
Tepkime Puanı
8
Yaş
38
Yer
Ankara - New York
Merhaba.Sonunda bir Pathfinder sahibi oldum.Arac 2001 model 3.5 LE 142.xxx milde. Antalyadan satın aldım. 14 yasında bir araç olduğu için tabiki ufak tefek eksikleri sorunları var.Sizlerin yardımı ve fikirleriyle bunları gidermek istiyorum.simdiden yardımlarınız için teşekkürler.





 

Etiketler






aynen benimde en sevdiğim kasa cok aradım zor buldum istanbuldan antalyaya gittim. Bu arada bende tekrar ankaraya evime donecegim kısa sure sonra inşallah ankarada gorusuruz.
 



Erdem bey merhaba.Aracınız çok hoş görünüyor, rengide benim beğendiğim renk.Ankarada iseniz görüşmek ve bilgi alışverişinde bulunmak isterim.
 





teşekkür ederim. Ben Eryaman Dikmen güzergahında bulunuyorum. Uygun olduğunuzda konumunuza göre bilgilendirirseniz görüşebiliriz. Selamlarımla...
 


Merhabalar , umarım keyifli bir şekilde aracınızı biniyorsunuzdur . Kuzenim için bakıyoruz bizde bu aralar . 3,3-3,5 arasında kararsız kaldık . Kağıt üstünde 3,5 donanım ve motor olarak önde görünüyor açık ara . Acaba sorun çıkarma eğilimi (lpg kullanımı olacak) açısından iki motor nasıl . 3,3 olanlar 150 hp mi 2000 yılı için ?
 

Ben 2 senedir biniyorum herhangi bir sorun cikmadi. Ama 3.3 avantaji bence soyle alt devirleri 3.5 a gore daha canli sehir ici kullanimda avantaja donuyor ama genele bakilinca 3.5 farkli bi arac donanim ve perfotmans acisindan. Arti olarak 3.3 un parcasi daha fazla die biliyorum.
 



Alırken şafttaki vuruntu ve şanzımanı heralde biraz ekstradan kontrol etmek gerek . Başka dikkat edilmesi gereken konular varmı ? Lpg kullanıyormusunuz ? Prince dışında iyi uyum sağlayan marka/model varmı ? Süspansiyon konforu nasıl ? Genel olarak sizin dikkanizde olan konularda varsa bahsedebilirseniz sevinirim ? Teşekkürler ..