Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,907
rüzgar sesi diye adlandırdığınız ses 80-120 arasında bariz belliyse difransiyel uğultusudur.

Etiketler

arkadaslar selam zj ye original 6 li cd changer buldum fakat changerin soketi ile uyumlu bir yuva yok anfi uzerinde benmi yanlis yere bakiyorum bilgisi olan arkadaslara ricam beni aydinlatirlarsa sevinirim
Merhaba,

Teyp in arkasında soket takabileceğiniz yer ama her teypte cd in soketi takılmıyor.

o zaman yüksek bir ihtimal cam ve kapı fitillerine bakmanızda fayda var
Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese

Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese