<div class="bbWrapper">merhaba,<br />
<br />
yazınızı yeni görebildim hemen cevap vereyim,100 lük dodgelerle normalde 2 çeker olarak geziyorsunuz,şstediğiniz zaman 4 çeker hızlı yada 4 çeker ağır devire alabiliyorsunuz,benimkinin önlerde manuel hubb lar var ama araçların çoğunda yok,arkalar kilitsiz,arka kilitli olan şu anda sadece erselin aracı...<br />
ben hemen hergün şehir içi kullanıp sabah trafiğinde bahçelievlerden kızı ataköye okuluna bırakıyorum sonrada bahçeşehire işe geçiyorum. alışınca daracık sokaklarda hiç sıkıntı olmuyor,arazide gayet tatmin edici performansı var ve kırmazsanız pek kalmıyor,araç çok kuvvetli,geçenlerde belgradın içinde kanala oturan bir niva oldu,onu çekmeye çalışan bir 110 da kanala oturunca benim araç kazıya kazıya ikisinide çıkarttı.benimkinin üzerinde 900x16 lastik var ve makaslarıda yaptırdım,yerden oldukça yüksek çamurda ve özellikle kanallarda çok rahat,yükseklik şehir içindede rahat görüş sağlıyor.<br />
sehir içi yakış sakın kullanımda 11-12lt,şehirlerarası 2-3 haftada bir çanakkaleye gidiyorum,sıkıştırmazsanız 9 litreyi geçmiyor,arazide hiç hesap tutmadım,zaten tutmanın gereğide kalmıyor harcadığına değiyor.<br />
valla incirlikte varmı bilmiyorum ama zannetmiyorum çünkü benim aldığım kişi tahminen 12-13 sene önce almış aracı.<br />
<br />
istanbulda şehir içinde polis yada ticari araç sıkıntısı yok 3.5 tonun altındaki araçlar herzaman serbest<br />
<br />
Orhun</div>