KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
Aracınız kesinlikle kolay adam olur görünüyor ) İlerlemenizi yakından büyük merakla izleyeceğim. Arada neler yaptırdığınızı da haber verirseniz aydınlatıcı olur. tekrar hayırlı olsun.
aracı bu şekilde aldım .turuncu traktör projektörüne bende taktım. yerine hella comet takılacak.aldığımda bu şekilde idi. araç orjinal camel trophy için hazırlanan ve yurtdışından katılımcı ülkeler için gönderilen araçlardanmış.üzerindeki sepet iç roll-cage vs. hepsi orjinal.yani bu sefer bana pek iş kalmadı çok şükür.bagajın aksesuarlarını tamamlayacağım. (balta kürek kum paleti hi-jack projektörler vs)
sayın altuncu
bekleyen derviş,muradına erermiş misali çok beğendim,hayırlı olsun
bence rengini değiştirmeyin,hem böyle güzel,hemde gerekmedikçe ben orj.boya ve alt yapının kazınıp yeniden boyanmasını istemem,onda fabrika çıkışlı layığı ile yapılmış boya ve alt yapısı vardır
tekrar hayırlı olsun
selamlar
unc' Alıntı:
sayın altuncu
bekleyen derviş,muradına erermiş misali çok beğendim,hayırlı olsun
bence rengini değiştirmeyin,hem böyle güzel,hemde gerekmedikçe ben orj.boya ve alt yapının kazınıp yeniden boyanmasını istemem,onda fabrika çıkışlı layığı ile yapılmış boya ve alt yapısı vardır
tekrar hayırlı olsun
selamlar
aracın orjinal rengi zaten camel sarısı .sonradan metalik yeşile boyanmış.ama renk değiştirmeyi şu anda düşünmüyorum. tekrar muayene vs birsürü prosedürle uğraşmak istemiyorum .
üzerindeki lastikler 245 75 16 ayrıdan araç ile birlikte bana verilen ve kullanılmamış olan 5 adet sac janta federal couragia aldım. 235 85 16 ebatlarında. araçta zaten yükseltme vardı. üzerindeki lastiklerde de yan yana koyduğumda 1-1,5 cm fark oluyor.biraz daha yükseleceğiz. çok geniş lastiğe fazla sıcak bakmıyorum. denemek için yağmur beklemekteyim.nasip bakalım...