Yeni aracım vx100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgursenyurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,879

Etiketler

Ynt: Yeni aracım vx100

Abi jantlar guzel gule gule kullanın. Madalya sorumun cvbını da aldım bu arada tesekkurler. Bu arada bende bir konu actıydım lakin actığım konularda goremiyorum bir sorun mu var. Yardımcı olabilirmisiniz?

DRACKO' Alıntı:
Abi jantlar guzel gule gule kullanın. Madalya sorumun cvbını da aldım bu arada tesekkurler. Bu arada bende bir konu actıydım lakin actığım konularda goremiyorum bir sorun mu var. Yardımcı olabilirmisiniz?

Dostum hangi ana başlığın altında açtın ona bak. Belki ana başlığı karıştırmıssındır.

DRACKO' Alıntı:

actiginiz konuyu ve ne ile ilgili oldugunu soylerseniz yardimci olabiliriz...

jantlar ofsetli, işin hastası olunca dikkatten kaçmıyor. Tebrik ederim.

Beş dakika önce telefonla konuştum, kapattım mesajı gördüm Özgür kusura bakma atladım cevabı verdim hemen.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Beş dakika önce telefonla konuştum, kapattım mesajı gördüm Özgür kusura bakma atladım cevabı verdim hemen.

Ne demek yavuz abi rica ederim.

Jant offsetli ama dıştan değil içten.
Bu jantı stt için aldım bir de dodik getirtebilirsem ABD den O zaman çok şık olacağını düşünüyorum.

Jantlar gerçekten hoş kendi jantına göre bakımı biraz zor olacak ama hem yeni hemde güzel iyi günler de Özgür kardeşim. Offset konusunda gerçekten hoş duruyor. STT lerle de daha kalıplı duracak.

Eşim benim araçdaki dodikleri sökmeyi düşünüyor,isterseniz konuşurum kendisiyle