bu araçların en büyük özelligi saglamlıgı ve çekiçiligidir ,ilk başlarda bizde sanayiye gittigimizde yolunacak kaz gözüyle görüldük,araç elektiriksel olarak arızaların birçogunu gösrerir vitesin önündeki vic ekranında arızayı gösterir ayrıca akü sorununuda kadranda check batery diye uyarı verir,ustaya plaka lambasını yap dediginizde sizden alacagı rakam en iyi ihtimalle 10 tl. siz bunu bir yıldız tornavida ile 1 dakikada halledersiniz ampulü 25 kuruş.hangi arıza olursa olsun sanayiye gitmeden burada paylaşırsanız çogunlugunu sizin yapacagız ,yapamasanız dahi en azından nedeni ve çözümü ile kaça mal olacagını bilerek sanayiye giderseniz konuya vakıf olursunuz ve kandırılmaktan kurtulursunuz .ben 4 yıl önce colant level low (sogutma suyu seviyesi az) yazısı yüzünden abi şimdi çok yogunuz akşam gel aracı al deyip akşam vardıgımda bana şunu,bunu yaptık diyerek 200 tl para verdigimi hatırlıyorum,şimdi ise kozanda sanayide bu tip araçların arızaları için sözümona ustalar beni arayıp,nedendir ne yapalım diye soruyorlar ,bende hepsini bu sitedeki kıymetli abilerimizden ve kardeşlerimizden ögrendim.aklına takılan her konuda burada size yardım edecek muhakkak birileri vardır.