Yeni Başlayanlar için Jeep

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,050

Bakkan

Gidilecek çok yer var
Yer
İstanbul
Merhabalar,
ben aranıza yeni katıldım. Üye olduktan sonra dolaşırken bazı tespitlerim oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.
Siteye ilk geldiğimde ilgi duyduğum konuyu buldum fakat sormak istediğim şeyler için araştırma yaparken bazı yeni kişilerin sorduğu soruların haliyle önceden konuşulduğu belirtiliyor. Bu bilgilere ulaşmak için baya bi zaman harcayıp okumak gerekiyor.
Benim nacizane bir önerim olacak, yeni başlayanların sordukları sorular ile ilgili sabit bir başlık olursa hem yeni arkadaşlar ilk olarak bunları okur, hem de cevap veren arkadaşlar bu başlık altına cevap verir. Böylece yeni gelen kişi ilk olarak bunları okur ve daha önceden yazılmış şeyleri tekrar sormaz.

Eğer böyle bir başlık zaten varsa gözümden kaçmış olabilir, beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılarımla

Etiketler
Ynt: Yeni Başlayanlar için Jeep

Kim kimin aklından ne geçtiğini ne düşündüğünü ne soracağı bilip te buna göre bir başlık açabilir ki..
Biraz da siz hazırcılık yapıyorsunuz sanırım.. ;) Okuyun okuyun hiç bişey olmaz... ;D

merhaba,
benimki bilgiye kolay erişebilmek için bir öneri. Zaten yeterince okuyorum merak etmeyin, hazırcılık demek pek hoş değil bence.

Forum bütün doğa sporlarını ve de üyelerini kapsadığı için oldukça geniş bir yelpaze olacaktır.
İlgilendiğiniz yada şimdiye kadar forumda paylaşılan herşey başlıklar halinde konularında mevcuttur.
Keyifli paylaşımlar.

Bakkan' Alıntı:
... Benim nacizane bir önerim olacak, yeni başlayanların sordukları sorular ile ilgili sabit bir başlık olursa hem yeni arkadaşlar ilk olarak bunları okur, hem de cevap veren arkadaşlar bu başlık altına cevap verir. Böylece yeni gelen kişi ilk olarak bunları okur ve daha önceden yazılmış şeyleri tekrar sormaz. ..

Bakkan arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Önerdiğiniz türde başlıklar daha önce denendi. Sayfa sayıları arttıkça, yeni üyelerin, ilk sayfaları okumadan aynı soruları tekrarlamaya başladıkları görüldü. :smiley:
En doğrusu; bir başlık açmadan önce, forumdaki ilgili bölümü inceleyerek, benzer konuda bilgi olup-olmadığına bir bakmak. ;)

Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim.

Bakkan hoşgeldin . Mesela jeep konusunda . Birçok model ve hususta teferruatlı tartışmalar yapıldığı için bunları biryerde toplamak pekte mümkün olmayacaktır .

Sitede zaman zaman arkadaşların uyarmasından alınmayın lütfen . Sadece Nacizane bir öneridir ve emin olun forum ciddi bir kaynak olduğundan faydası büyük olduğundan da önerilmektedir . Bunun yanında aranan bulunamadığı yada forumda olmadığı durumlarda herkes elinden geldiği kadar seve seve yardımcı olacaktır . Sonuçta forumlar sorular ve cevapları için var ;)

Barış

teşekkürler.
Benimki sadece bir öneriydi, zaten başlık açmadan önce okumaya başlamıştım tabiki ama tecrübeli arkadaşlar daha önce denemişler ve böyle uygun görmüşler, saygı duyuyorum.
Alınma olaz tabiki. Açılan başlığı silme imkanı varsa silinmesi uygun olur heralde.
Selamlar

böylesi cok güzel bence bana cok yardımcı oldu gezenbilir daha da olacak gibi....

Bakkan' Alıntı:
Merhabalar,
ben aranıza yeni katıldım. Üye olduktan sonra dolaşırken bazı tespitlerim oldu ve sizlerle paylaşmak istedim.
Siteye ilk geldiğimde ilgi duyduğum konuyu buldum fakat sormak istediğim şeyler için araştırma yaparken bazı yeni kişilerin sorduğu soruların haliyle önceden konuşulduğu belirtiliyor. Bu bilgilere ulaşmak için baya bi zaman harcayıp okumak gerekiyor.
Benim nacizane bir önerim olacak, yeni başlayanların sordukları sorular ile ilgili sabit bir başlık olursa hem yeni arkadaşlar ilk olarak bunları okur, hem de cevap veren arkadaşlar bu başlık altına cevap verir. Böylece yeni gelen kişi ilk olarak bunları okur ve daha önceden yazılmış şeyleri tekrar sormaz.

Eğer böyle bir başlık zaten varsa gözümden kaçmış olabilir, beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılarımla
arkadaşım burası tam sana göre oku ve incele mutlaka
93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29672.0

Öncelikle aramız hoş geldin .Gezenbilir ailesi öyle büyük bir aile ki aradığın cevapları en kısa zamanda bulursun;ve öyle yardımsever kişiler varki aramızda yardıma ihtiyacın olduğunda birbirleri ile yarışırlar, bundan hiç şüpeniz olmasın.Zaten toplum olarak fazla okuyan insanlar değiliz en azından ben öyleyim bu açığı burada kapatmaya çalışıyorum ve bir sürü yeni bilgi ediniyorum . Ben de senin gibi yeni üyeyim ve o kadar çok konu okudum ki foruma cevap yazan kişilerin çoğunu görmedim ama sanki yıllardan beri tanıyormuş gibiyim . Başta Uğur Kalaycı abi , Mustafa Kemik abi ,Ateş ...daha bir sürü gezenbilir ferdi her zaman yardıma hazırdırlar.(ismini sayamadığım diğer arkadaşlardan özür dilerim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR