KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
off road konusunda pek bilgili sayılmam yeni başladığım bir iş. Siteden takip ederek böyle bir araç almaya karar verdim ilk olarak lastikler den başladım sonrasında da lastiklere uygun jant.
fakat jantlarda çok zorlandım 16x8 lastiklerime uygun jantlar denıldı zorlada olsa bir kaç model buldum. 16x8 jantlarım rot başlarına sürtünce 16x7.5 jantlarla kurtardım . sonrasında öğrendim ki flanş diye bir olay varmış şimdi 38mm 4 adet flanş takıcam bu sırada da tamponların basamakların ve sepetin bitmesini beklicem . bu çalışmalar olduktan sonra aracı yükseltme işlemine başlamayı düşünüyorum fakat nasıl olucagını bilmiyorum takozlardan mı yükseltilmeli yoksa makaslardan mı
aracınız hayırlı olsun sanırım geçen günü yakup abilerin dükkanında gördüğüm araç gerçekten çok temiz ve bakımlı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
aracınız hayırlı olsun sanırım geçen günü yakup abilerin dükkanında gördüğüm araç gerçekten çok temiz ve bakımlı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...