warmaster' Alıntı:Emrah bey hayırlı olsun gülegüle binmek nasip etsin Allah, harika oldu gezinti de yapılmış. plaka konusunda da 2 önerim olabilir kare plaka yaptırıp sol tampon sinyali ile sol çeki halkası arasına koyabilirsiniz yada uzun plaka varsa tam vincin altına ama yere bakan yüzeye bizim motorların arka çamurluk içine koyduğumuz gibi yapabilirsiniz ancak çok iyi vidalanmalı sürtünmelerde vs kopmasın.
tolgas' Alıntı:güle güle kullan emrah ;D
byseyyah' Alıntı:Emrah araç güzel oldu, güle güle kullan. Acizane birşey sormak istiyorum, galiba vinç için tampon üstüne sehpa yaptırmışsın. Neden vinci tampon içine gömmeyi düşünmüyorsun. Gördüğüm kadarıyla müsait tampon.
byseyyah' Alıntı:Emrah araç güzel oldu, güle güle kullan. Acizane birşey sormak istiyorum, galiba vinç için tampon üstüne sehpa yaptırmışsın. Neden vinci tampon içine gömmeyi düşünmüyorsun. Gördüğüm kadarıyla müsait tampon.
emrah artarslan' Alıntı:ömer bey teşekkürler.
ön tamponu ilk tasarladığım da onüne, bu tampon uzerınden tam farların iç kısımlarının hizasından bir boru da dönucek ve sis yerleştiricektim vinçi de tamponun üst kısmında kullanıp o ara boşluğu doldurmaktı plan sonra ustam yaptıkca bu hali hoşuma gitti dedik ki üst kısmına boru dönmeyelim vinç de o nedenle üst tarafda kaldı oynamadık bir daha şimdi kafalı t-max in 12000 lık bır modelini takmayı düşünüyorum ters v şeklinde durucak ön kısım
düşüncem bu şekilde ama sizin düşündüğünüz gibi de olabilir di açıkcası
warmaster' Alıntı:eğer plakaya yapacağınız uygulama kalıcı olsun isterseniz altına silikon yayıp yapıştırdıktan sonra 4 delik ve çelik perçinde yapabilirsiniz evladiyelik olur altına çamurda almaz.
emrah artarslan' Alıntı:saol tolga daha yeniyim bu işlerde nerelerde kullanıcağımı da tam olarak bilmiyorum![]()
tolgas' Alıntı:toyota bulusması war aralıkta gel mutlaka orda öğretırız ;D
tolgas' Alıntı:kaçmaz emrah bende gelıcem ;D