KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
güzel bir hale gelmiş çadırınız ustanın ellerine sağlık. benim ilk düşüncem idi çadır binali bey fakat şuan aracı dif üzerine alarak yükseltme ve ön arka kilit takma ilk sırayı aldı yavaştan çadıra da dönücem bilgilerinize ihtiyacım olacaktır iyi günler dilerim.
İnsanın hayatında yapabilecek olduğu doğruların başında gelen bir olay gerçekleştirmişsiniz.Tabiki bu tür doğrular çoğu kişinin hayali.Size nasip olmuş inşallah bizlerede ve olmayanlara istediği doğrular nasip olur.Kazasız belasız inşallah...
malum kış bitti. aracın çamurlarını yıkadık hem yaza hazırlanıp hemde kafamda ki planlarımı yavaştan faaliyete geçirmeye başlayacağım inşallah güzel şeyler çıkar ortaya
bu aracın ilk halinide hatırlıyorum.muhteşem bir iş çıkartmışsınız..tebrik ederim..yeniden doğduğu için size dua ediyordur... güzel günlerde,keyifle, kazasız kullanın..
bu aracın ilk halinide hatırlıyorum.muhteşem bir iş çıkartmışsınız..tebrik ederim..yeniden doğduğu için size dua ediyordur... güzel günlerde,keyifle, kazasız kullanın..
bende ona dua ediyorum beni yolda bırakmadığı için ilk aracım olduğu için bazı modifikasyonları amatör oldu ama hem zamanla onları düzeltiyorum hemde yeni şeyler ekliyorum bu sıralar birşeyler daha yapıcam resimlerini paylaşırım sizlerin görüşleri ve bilgileri doğruyu seçmemde çok yardımcı oluyor
bende ona dua ediyorum beni yolda bırakmadığı için ilk aracım olduğu için bazı modifikasyonları amatör oldu ama hem zamanla onları düzeltiyorum hemde yeni şeyler ekliyorum bu sıralar birşeyler daha yapıcam resimlerini paylaşırım sizlerin görüşleri ve bilgileri doğruyu seçmemde çok yardımcı oluyor