Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,991

Etiketler
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

PROF11' Alıntı:
Merhaba emrah,çadırım bitmiş hali,sepet bu hafta içi bitiyor çarşanba montaj olucak
sepet paslanmaz,çadır içi ve elemanları pasalnmaz..
saygılar

güzel bir hale gelmiş çadırınız ustanın ellerine sağlık. benim ilk düşüncem idi çadır binali bey fakat şuan aracı dif üzerine alarak yükseltme ve ön arka kilit takma ilk sırayı aldı yavaştan çadıra da dönücem bilgilerinize ihtiyacım olacaktır iyi günler dilerim.

İnsanın hayatında yapabilecek olduğu doğruların başında gelen bir olay gerçekleştirmişsiniz.Tabiki bu tür doğrular çoğu kişinin hayali.Size nasip olmuş inşallah bizlerede ve olmayanlara istediği doğrular nasip olur.Kazasız belasız inşallah...

malum kış bitti. aracın çamurlarını yıkadık hem yaza hazırlanıp hemde kafamda ki planlarımı yavaştan faaliyete geçirmeye başlayacağım inşallah güzel şeyler çıkar ortaya :smiley:

:smiley:

HJ60 003.jpg

HJ60 002.jpg

emrah artarslan' Alıntı:
bu aracın ilk halinide hatırlıyorum.muhteşem bir iş çıkartmışsınız..tebrik ederim..yeniden doğduğu için size dua ediyordur...:smiley: :smiley: güzel günlerde,keyifle, kazasız kullanın..

MOBİDİK' Alıntı:
bu aracın ilk halinide hatırlıyorum.muhteşem bir iş çıkartmışsınız..tebrik ederim..yeniden doğduğu için size dua ediyordur...:smiley: :smiley: güzel günlerde,keyifle, kazasız kullanın..

bende ona dua ediyorum beni yolda bırakmadığı için :smiley: ilk aracım olduğu için bazı modifikasyonları amatör oldu ama hem zamanla onları düzeltiyorum hemde yeni şeyler ekliyorum bu sıralar birşeyler daha yapıcam resimlerini paylaşırım sizlerin görüşleri ve bilgileri doğruyu seçmemde çok yardımcı oluyor

emrah artarslan' Alıntı:
bende ona dua ediyorum beni yolda bırakmadığı için :smiley: ilk aracım olduğu için bazı modifikasyonları amatör oldu ama hem zamanla onları düzeltiyorum hemde yeni şeyler ekliyorum bu sıralar birşeyler daha yapıcam resimlerini paylaşırım sizlerin görüşleri ve bilgileri doğruyu seçmemde çok yardımcı oluyor

resimleri keyifle izledim.yenilerini bekliyoruz..resimdeki araçta benim ilk aracım.ama n eyalan söyleyeyim,hiçbir şey yapmadım.öyle kullanıyorum daha evvel resimleri yayınlamıştım.bana yetiyor..tekrar hayırlı olsun..

kazasız belasız kullanmak nasip etsin ALLAH. sizinki de çok güzel bir araç hele ki sizi mutlu ediyorsa ooo dünyada ki en güzel araç o oluyor

haluk bey söylemeden edemeyeceğim aracınızın koltuklarınız çok güzel aracın üzerin demiydiler siz mi temin ettiniz

emrah artarslan' Alıntı:
kazasız belasız kullanmak nasip etsin ALLAH. sizinki de çok güzel bir araç hele ki sizi mutlu ediyorsa ooo dünyada ki en güzel araç o oluyor
eyvallah emrah kardeşim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR